Hoe lang moet een Baby huilen als hij slapen gaat?

January 3

Hoe lang moet een Baby huilen als hij slapen gaat?

Een school van gedachte houdt dat het laten van uw baby "cry out" leert hem in slaap zonder comfort te vallen. Sommige deskundigen slaap en ouderschap zweren bij de waarde van het laten van uw baby kalmeren zelf, terwijl anderen geloven dat u moet swoop in om op de eerste scheur comfort te bieden. Afhankelijk van uw eigen instincten en advies van uw kinderarts, beslissen de slaap van de juiste methode voor u.

Wanneer om hem te laten huilen

Een pasgeboren baby mag niet worden overgelaten om te huilen op zijn eigen. Zelfs als u wilt proberen de methode "cry out", niet pas beginnen nadat hij tussen 4 en 6 maanden oud is en vragen uw kinderarts als je baby klaar is. U moet niet laat hem sob uurtje; Wanneer u eerst introduceren zichzelf rustgevende, laat hem niet gaan meer dan een paar minuten voordat het controleren op hem. Boven alles, volg je eigen intuïtie. Als u het gevoel dat zijn kreten zijn niet beneden sterven en hij in nood is, ga check op hem.

Potentiële risico 's

Een 10 minuten durende pasvorm is niet van plan om hem permanent beschadigd raken kan, maar herhaaldelijk het verlaten van hem om het huilen zelf te slapen zonder enige comfort riskant. Laat hem huilen te lang zal niet alleen worden schokkend voor u, maar schadelijk kan zijn voor hem. Hierdoor kan aangetast zijn capaciteiten om met anderen, volgens professor van de Universiteit van Minnesota Darcia Narvaez, en rustgevende uw baby daadwerkelijk kan helpen hem op de lange termijn meer onafhankelijk geworden. Bovendien, het negeren van zijn kreten ontbreekt een reëel probleem zoals koorts of braken kan betekenen.

Ferber methode

In 1985 publiceerde kinderarts Richard Ferber het boek "Van uw kind slaapproblemen oplossen". In het boek, pleitte hij voor een schreeuw-it-out slaap ritueel dat veel ouders nog steeds vandaag gebruikt. Als u proberen zijn methode wilt, zette uw baby om te slapen en de kamer verlaten. Buiten wachten om te zien als hij huilt; zo ja, ga terug naar de kamer na drie minuten en wrijf zijn rug terwijl rustgevende zeggen. Laat, ook al hij is nog steeds huilen, en terug te keren na vijf minuten van het huilen te kalmeren hem opnieuw. Hem niet halen. Herhaal dit patroon van kalmerende en verlaten, verhogen van uw wachttijd met een paar minuten elk bezoek, totdat hij in slaap valt.

Slaap-oplossingen

Het is normaal voor een baby ophef te huilen een beetje voor het slapen gaan, maar als hij in SOB breekt elke keer dat u hem vast, enkele wijzigingen aanbrengen in uw rituelen. Als hij consequent af om 7 uur knikt of wakker tot 22.00 lijkt, dienovereenkomstig aan te passen zijn slapengaan dus hij niet oververmoeide is of ook alert zijn op slapen. Zodra u hebt ingesteld een bedtijd, maken de 30 minuten vooraf rustige tijd. Dim de lichten waar hij ook is om te helpen hem settelen. Hij moet slaperig zijn zoals je bent hem naar bed brengen. Geef hem een fopspeen en zijn rug voor een paar minuten om te helpen hem laat vallen in slaap wrijf.


gerelateerde artikelen