Verschillen tussen Clip-in en riem Snowboards

January 13

Verschillen tussen Clip-in en riem Snowboards

Wanneer u eerst snowboarden begint, worden u geconfronteerd met een verbijsterend array van snowboard bindingen en vistuig. Beginners kunnen problemen begrijpen van de verschillen tussen de clip-in bindingen en riem bindingen hebben. Echter, het kiezen van dat de juiste binding is belangrijk omdat de binding van invloed is op uw prestaties, evenals de hoeveelheid tijd u besteedt opvoeren op de helling.

Clip-In bindingen

Clip-in, of inklikbare, bindingen kunnen u gewoon stap in de bindingen op de snowboard, zoveel als je bindingen voor sneeuw Ski's instapt. Deze bindingen worden meestal clip op speciaal gemaakte laarzen bij de teen en hiel of aan beide zijden van de voet. Vele skiƫrs vinden de pasvorm en het gemak waarmee de Raad van bestuur kan worden geknipt op handig. Het nadeel van deze binding is dat u niet kan op snowboards gemakkelijk overschakelen, tenzij beide platen zijn voorzien voor je voeten en je laarzen.

Riem bindingen

Riem bindingen zijn de meest voorkomende bindingswijze voor snowboards. Deze bindingen hebben twee riemen op elke voet die kan worden aangepast, toestaand u om ze te passen aan uw laarzen telkens. Dit kunt u wijzigen laarzen of zelfs schakelkasten met een vriend. Riem bindingen langer duren om te zetten dan clip-in bindingen, en als u doen niet veilig uw laarzen in riem, riskeert u kan uw boot glijdt uit de binding, schade veroorzaakt.

Selecteren van een Binding

Beginnende snowboarders wellicht clip-in bindingen eenvoudiger te gebruiken omdat u niet hoeft te passen. De voordelen van deze binding omvatten de capaciteit snel op de snowboard nadat u uitstappen de skilift, evenals de superieure pasvorm van het hebben van een binding die speciaal formaat wordt aangepast voor je voeten en je laarzen. Echter, riem bindingen toestaan de snowboarder meer controle over het bord, waardoor het de voorkeur type binding voor gevorderde of expert snowboarders, volgens Bill Gutman en Shawn Frederick, auteurs van "Catching lucht."

Wanneer een deskundige te raadplegen

Als u niet zeker weet welke bindend te kiezen, Raadpleeg een expert op een sportwinkel of een snowboard uitrusting te slaan. Doe je onderzoek en vragen te stellen zodat de deskundigen kunnen u helpen bepalen welke bindend is geschikt voor u te bereiden. De professionals in deze winkels kunnen aanbevelen een bijzondere binding op basis van uw voorkeuren en vaardigheidsniveau, evenals u meten voor een inklikbare afwachtte, indien nodig. Probeer over de bindingen zodra zij zijn aangebracht om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent en dat je voeten stevig zijn vastgebonden.


gerelateerde artikelen