Is het slecht om te lopen in voetbal klangen op beton?

January 1

Is het slecht om te lopen in voetbal klangen op beton?

Wandelen in voetbal klangen op beton is een slecht idee omdat het gevaarlijk is voor u en uw schoenplaatjes kan zijn. Hoewel uw schoenplaatjes ruw en duurzaam uit op het voetbalveld zijn, kon ze worden onbruikbaar als u op beton--zelfs voor dat korte wandeling over de parkeerplaats na de wedstrijd buitelen.

Klang gevaar

Wandelen op beton is verwant aan wrijven schuurpapier op de gladde, harde oppervlak van uw klampen, dragen ze neer met elke stap. Schraap je schoenplaatjes tegen het beton met een wandelende shuffle en u bent versnelling van het proces nog verder. Wandelen op beton zal maken de schoenplaatjes korter, doffer en minder effectief bij het grijpen en indringend de grond tijdens het spel. Spelen in gedragen-down schoenplaatjes kan invloed hebben op uw tractie, de snelheid, de mogelijkheid om te duwen buiten het veld en richting wijzigen of zelfs u slip, dia en val tijdens het spel.

Persoonlijke risico 's

Wandelen met voetbal klangen op beton kunnen levensgevaarlijk zijn. Schoenplaatjes zijn bedoeld voor tractie op grond die zij kunnen grijpen. Een harde, vlakke, ondoordringbare ondergrond zoals beton geef niet ze iets te grijpen. Uw voet zal precaire van enkel het beton, maar Voeg rotsen, vuilnis of ander vuil op beton en u kunt gemakkelijk reis en vallen. Natte beton kan worden met name gevaarlijk omdat de schoenplaatjes moeilijk zijn, in plaats van rubber, en kan niet greep het oppervlak.

Eenvoudig antwoord

De eenvoudigste manier om veilig uw schoenplaatjes-- en jezelf--van beton is om onmiddellijk uw schoenplaatjes bij het verlaten van het speelveld. Brengen en veranderen in een paar sneakers of andere schoenen na elke praktijk of spel.

Overwegingen

Zelfs met de beste zorg laatste voetbal klampen in het algemeen slechts ongeveer een jaar als je ze regelmatig dragen. Beton dragen ze naar beneden laten kan u een nieuw paar eerder moeten maken. Uw schoenplaatjes schoon te houden kan helpen ze wonen tot hun volledige levensduur, zoals kunt laten droge natuurlijk wanneer ze nat. Knock off vuil en modder bosjes voordat u uw schoenplaatjes opslaan en zelfs regelmatig tijdens het spel, als de klontjes kan beïnvloeden uw tractie. Plaatsen van uw klampen in de buurt van een warmtebron of in de droger te drogen kan ruïneren de schoenen.


gerelateerde artikelen