Hoe snel kan ik mijn navel Ring wijzigen?

July 25

Hoe snel kan ik mijn navel Ring wijzigen?

Er komt een tijd nadat u uw navel piercing hebt dat u zult willen veranderen de sieraden. Ter vermijding van gezondheidsrisico's zoals infectie, moet u ervoor zorgen dat uw piercing volledig genezen is voordat u probeert te wijzigen uw navel ring.

Tijdsbestek

Als je je navel piercing, te u de piercing sieraden in laten totdat het gebied volledig is genezen. Vele doordringende winkels hebben meerdere opties beschikbaar voor de piercing sieraden, dus zorg ervoor dat de optie die het beste past bij uw persoonlijke smaak. Het Center for Young Women's Gezondheidscahiers die navel ringen vier maanden duren tot één jaar volledig genezen.

Procedure

Voordat u probeert te verwijderen van de navel ring, moet u uw handen en uw navel gebied wassen. Gebruiken antibacteriële zeep voor uw handen en een zoutoplossing voor je navel. Zodra uw handen en navel schoon zijn, pak de ring met de ene hand en houd het stevig. Gebruik je andere hand om de bal aan de linkerkant. Sommige piercing ringen hebben een bal dat dia's, dus als de bal niet loskomen wanneer u zwenking op, probeer duwen naar uw huid. Zodra de ring open is, schuif deze uit de huid. Schuif de nieuwe sieraden in het gat en beveiligen van de bal door te draaien naar rechts.

Preventie/oplossing

Om te voorkomen dat een infectie na het wijzigen van de sieraden, moet alleen steriele juwelen worden ingevoegd. U kunt dit doen door de aankoop van vooraf gesteriliseerd sieraden. Als u al de sieraden die u dragen en het wilt is niet vooraf gesteriliseerd, kunt u het hele stuk van juwelen in alcohol wrijven plaatsen. Veeg het zachtjes met een katoenen bal verzadigd met wrijven alcohol. Laat ze drogen voordat u deze invoegt.

Overwegingen

Navel jewelry verwijderen voordat de piercing is genezen kan resulteren in het gat af te sluiten voordat nieuwe sieraden kan worden ingevoegd. Een volledig genezen piercing helemaal geen kwaad en het gebied rond de piercing zal dezelfde kleur als de rest van uw huid. Bent u niet zeker weet of uw navel is genezen, ga naar de piercer je gebruikt en haar vragen als het genezen is genoeg om te veranderen van de sieraden. Sommige doordringende winkels zal veranderen de sieraden voor je.

Waarschuwing

De American Academy of Family Physicians merkt dat als u denkt u een infectie dat, u moet contact opnemen met uw arts vóór het verwijderen van de sieraden. Een infectie moet zitten kundig voor afvoer. De navel ring houdt het gat open zodat het kan worden afgevoerd. Als u de sieraden verwijdert, zal de vloeistof opbouwen onder de huid en veroorzaken een abces.


gerelateerde artikelen