Welke aas te gebruiken voor Moddersnoeken visserij

July 28

Welke aas te gebruiken voor Moddersnoeken visserij

Moddersnoeken zijn oude vis, aan zoetwatervis die tijdgenoten van de dinosauriërs waren gerelateerde. Vaak beschouwd zoals "trash vis" door sportvissers op zoek naar meer gewaardeerde game vissen, zoals snoekbaarzen of snoek, Moddersnoeken zijn vraatzuchtige roofdieren, en zij vechten wanneer u hen aansluiten. Omdat ze niet bijzonder over wat ze eten, kunt u vangen Moddersnoeken op levende of dode natuurlijke aas, of met een bereik van kunstmatige lokmiddelen.

Beschrijving

Gevonden in traag voortbewegende wateren van meren en rivieren, Moddersnoeken kan overleven in een duistere, lage zuurstof omgeving omwille van hun vermogen om de lucht van het oppervlak, met behulp van de zwemblaas als een rudimentaire Long slok. Moddersnoeken bewonen het oostelijke gedeelte van de Verenigde Staten, van de Mississippi rivier en Texas naar de oostkust, en van de St. Lawrence rivier en Minnesota naar Florida.

Voeding gewoonten

Moddersnoeken zijn agressief, roofzuchtige vissen die zich voeden met aquatische dieren. Hun dieet richt zich primair op aas vissen, hoewel ze opportunistische feeders zijn, en iets leven duurt dat ze kunnen omgaan. Dit omvat, schaaldieren, amfibieën, insecten larven en wormen. Een grote zorg van de kant van de vissers is dat Moddersnoeken vaak de voorkeur aan jonge vis van de game, die de totale bevolking van de game vissen in een bepaald gebied aanzienlijk kan afbreken als waardplanten.

Natuurlijke lokaas

Om te vangen Moddersnoeken, aas vissen, met inbegrip van de elft, minnows, suckerfish, shiners en kleine bream, gevist wonen of als gesneden aas, werken goed. Moddersnoeken ook liever langoesten, en kunt nemen, kikkers, salamanders en andere zeedieren. De In-visser-website raadt natuurlijke aas tuig gelijk aan die voor meerval wanneer u Moddersnoeken richten.

Kunstmatige aas

Volgens «««Roughfish.com, meest kunstmatige aas die voor bas visserij werken zal ook het aantrekken van een staking van Moddersnoeken. Deze omvatten spinner aas, crank aas, spinners, lepels en zachte kunststoffen, zoals wormen of langoesten ontwerpen. Moddersnoeken kun je zelfs door vliegvissen. Probeer grote spandoeken, langoesten patronen, woolybuggers of elke andere grote vlieg die ook voor bas werkt. Wees niet verbaasd als een Moddersnoeken je lokken vernietigt wanneer u de vis zijn landing.

Presentatie van de aas

Gebruik een stout, middelzware aas casting of staaf tussen 7 voeten en 8 voeten met 8 pond aan 10 LB test lijn voor visserij Moddersnoeken spinnen. Deze vissen vechten, dus gebruikt u een aanzienlijke Heavy-Duty fluorkoolstof of gevlochten lijn. Roughfish.com suggereert draad leiders, sinds Moddersnoeken hebben sterke kaken en scherpe tanden die gemakkelijk kunnen snijden door monofilamenten of gevlochten lijn.

Voor het gebruik van levend aas vis, haak de staart of lippen, en laat de vis zwemmen op zijn eigen. Aan andere natuurlijke aas presenteren met een bodem tuig, schuif het gewicht van een kleine ei op de belangrijkste vislijn en stropdas een draaibare, leider en aas haak op het einde van de regel. U kunt ook natuurlijke aas werken op een drift-tuig. Plaats een bobber op de hoofdlijn, en binden van een draaibare, leider en aas haak aan het einde. Pas de bobber zo aan het aas is gewoon uit de bodem. Kunstmatige lokmiddelen werken zoals u zou doen voor bas. Crank hen langs wiet bedden, omgevallen bomen en andere structuren.


gerelateerde artikelen