Drie dagen dieet en Grapefruit

March 19

Drie dagen dieet en Grapefruit

Hebt u een speciale gebeurtenis of een strandvakantie op de proppen, 10 pond te verliezen in een week op het drie dagen dieet met grapefruit klinkt als de weg te gaan. Maar dit zeer caloriearm dieet, ook wel aangeduid als de militaire dieet, kan helpen je verliest meer water en spiermassa dan vet. Een dieet dat groot gewicht-verlies eisen maakt wordt beschouwd als een bevlieging dieet, en niet meestal de gezondste manier om gewicht te verliezen en het weg houden. Raadpleeg uw arts over een gezond dieet voor u.

Het dieetplan

Volgens de website van militaire dieet verhogen de voedsel-keuzes op het dieet uw stofwisseling en helpen u vet verbranden en afvallen. Tijdens de periode van drie dagen dieet, elke dag verbruikt je drie zeer specifieke maaltijden met een onbeperkte hoeveelheid water en zwarte koffie. Bijvoorbeeld op dag één ontbijt bestaat uit koffie, één segment toast met 2 eetlepels pindakaas en de helft van een grapefruit, en lunch is 1/2 kopje van tonijn, een sneetje toast en gewone koffie of thee. Grapefruit gegeten alleen bij het ontbijt op dag één van het dieetplan. U het dieet volgen voor drie dagen en vervolgens vier dagen opstijgen en dit patroon totdat u uw doel hebt bereikt.

Dieet Weight-Loss vorderingen

Het drie dagen dieet met grapefruit beweert dat er een paar factoren van het dieet, die u helpen gewicht te verliezen. Ten eerste, het is een caloriearm dieet dat helpt je eet minder calorieën dan je verbrandt, om u ongewenste afvallen te helpen creëren van een negatieve calorie evenwicht. Het wordt ook beschouwd als een intermitterend vasten dieet, dat verbeteren van insulineniveaus helpen kan, helpend in gewichtsbeheer, volgens de website van militaire dieet. De specifieke voedingsmiddelen op het dieetplan ook zogenaamd hulp in gewichtsverlies. De cafeïne in alle de koffie die je mag drinken helpt stimuleren uw stofwisseling, terwijl de grapefruit helpt u vet verbranden.

Ontrafeling van de vorderingen

Tijdens de drie dagen eet je minder dan 1000 calorieën per dag, volgens de website van militaire dieet. Op een zeer caloriearm dieet, zal je gewicht verliezen als u het plan volgt. Intermitterend vasten kan helpen bevorderen van gewichtsverlies op korte termijn, maar het is niet gelukt zijn op het helpen van mensen houden van het gewicht af, volgens een 2014 raadpleegt u het artikel verschenen in "Maturitas." Sommige gegevens blijkt dat cafeïne uw stofwisseling stimuleren kan, maar het onderzoek is beperkt en dun, zegt NHS keuzes. Diëtist Juliette Kellow bij Weightlossresources.co.uk verslagen nieuw onderzoek toont aan dat grapefruit kan helpen verbeteren van insulineniveaus en gewichtsverlies, maar meer studies nodig zijn voordat de vorderingen kunnen worden gemaakt.

Bezorgdheid over dieet

Zoals met vele andere fad diëten, kunt u mogelijk te verliezen gewicht volgende wellicht het drie dagen dieet met grapefruit, maar u een harde tijd houden het uit. Dieters worden vaak verveeld volgende streng dieetplannen, volgens de Universiteit van Pittsburgh Medical Center, waardoor ze moeilijk te volgen op de lange termijn. Als u wilt verliezen gewicht stop dieet, vinden een plan waarmee u redelijk veilig beperken calorieën en controle delen en bevat een scala aan voedende rijke voedingsmiddelen uit alle voedselgroepen. Uw plan moet u helpen afvallen op een gezonde tarief van 1 tot 2 pond per week.


gerelateerde artikelen