Detox voor marihuana

February 24

Sommigen overwegen de rokende marihuana een onschadelijk, recreatieve activiteit (ook al is het illegaal). Maar regelmatige of zwaar gebruik kan beïnvloeden werkprestaties en sociale relaties als de gebruiker afhankelijk van marihuana wordt. De persoon die beslist om af te sluiten kan vinden dat cannabis afhankelijkheid veroorzaakt ontwenningsverschijnselen, net als andere drugs doen. Het lichaam hunkert de regelmatige dosering van marihuana als het stopt de stof ontvangen, en verschuivingen in de detoxificatie proces. Voor langdurige gebruikers, kan de detox periode doormaakt worden ongemakkelijk en moeilijk.

Symptomen

De ontwenningsverschijnselen kunnen optreden van marihuana zijn niet zo ernstig als die verband houden met hardere drugs, met inbegrip van alcohol. Maar detoxificatie moet worden gecontroleerd en behandeld om te voorkomen dat verdere verslaving. Ontwenningsverschijnselen omvatten slapeloosheid, rusteloosheid, prikkelbaarheid, hoofdpijn, angst, maagpijn en verlies van eetlust. Deze symptomen waren duidelijk in studies aan de Columbia University in New York gemaakt en gepubliceerd in het tijdschrift Psychopharmacology in februari 1999. De onderzoekers gesuggereerd dat de ontwenningsverschijnselen dat de reden-gebruikers blijven marihuana roken of terugkeren naar het wellicht voordat de detoxificatie proces is voltooid.

Agressieve

Zware gebruikers van marihuana weergegeven meer agressieve gedrag dan onregelmatige gebruikers drie tot vijf dagen na de onthouding van de marihuana, volgens een studie aan de McLean ziekenhuis/Harvard Medical School in Belmont, Massachusetts. Hun gedrag weer normaal wanneer onderzocht 28 dagen later, werd het gemeld in Psychofarmacologie in April 1999.

Behandeling

Medicatie kan worden gegeven tijdens de ontgifting te verlichten angst en rusteloosheid, en om te ontspannen. Vitamine- en mineralen therapie kunnen opbouwen van het immuunsysteem en vervangen de gebreken veroorzaakt door de drug worden gebruikt. Het heeft geadviseerd om te drinken veel water om te helpen toxines spoelen.

Verblijf in systeem

De marihuana is meer waarschijnlijk blijven in het systeem voor weken of zelfs maanden nadat het laatste wordt gerookt, in tegenstelling tot veel andere drugs. Om deze reden zijn veel marihuanagebruikers bezorgd over de drug testen. Dit kan een groot probleem voor mensen wanneer ze moeten worden getest voor drugs alvorens de arbeidsplaats in kennis gesteld. Het is een goed idee voor hen te zoeken naar medische hulp en advies tijdens de detox periode.

Proeven

Veel producten beweren dat snel en handig detox resultaten in een fles voor drug testen. Ze kunnen bevatten vitaminen, mineralen en kruiden reinigingsmiddelen. Maar de instructies meestal uitleggen dat u nodig om voldoende te drinken van water met het product een paar uur voordat een urinetest. Echter, sommige deskundigen zeggen de water alleen maskers marihuana ingrediënten in de urine.


gerelateerde artikelen