Wat zijn de behandelingen voor angst neurose?

March 10

Wat zijn de behandelingen voor angst neurose?

Angst neurose is een angststoornis die ongeveer 6,8 miljoen Amerikaanse volwassenen elk jaar treft. Meestal aangeduid als gegeneraliseerde angststoornis of GAD, is het een van de meest voorkomende aandoeningen gezien door professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Gelukkig zijn er behandelingsmogelijkheden voor GAD dat kan worden toegesneden op de specifieke behoeften en voorkeuren van elke klant.

Medicatie

Medicatie zal GAD niet genezen, maar het kan de symptomen onder controle houden terwijl de patiënt psychotherapie ontvangt. Medicijnen gebruikt voor de behandeling van GAD omvatten antidepressiva, anti-angst medicijnen, en Beta-blokkers. Echter, zoals verschillende soorten drugs verschillende bijwerkingen hebben, aanbevolen lengte van gebruik, en de hoeveelheid tijd voordat de drugs van de kracht, het is best uw farmacologische behandelingsopties met uw arts of psychiater te bespreken.

Gedragstherapeutisch therapie

Cognitive-behavioral therapy of CBT, is de standaard psychotherapie voor de behandeling van GAD. Het helpt patiënten om te identificeren, begrijpen en veranderen defect denken en gedrag, waardoor mensen met GAD om te leren hoe om te controleren hun zorgen. Het cognitieve deel van CBT helpt door het veranderen van de denkpatronen die creëren en ondersteunen van angsten; het gedrags deel helpt bij het veranderen van de manier waarop GAD patiënten reageren op angst stemmende situaties.

Steungroepen

Steungroepen zijn een optie voor iedereen op zoek naar hulp naast farmacologische en psycho-therapeutische behandeling. Terwijl sommigen het idee van het delen van hun problemen met vreemden of in een groep instellen ongewenste zou kunnen vinden, vinden anderen het geruststellend en behulpzaam. De National Health Information Center Center for Mental Health Services adviseert de wederzijdse steun die steungroepen kan bieden, beweren dat ze "een onschatbare rol spelen in herstel."

Steungroepen kunnen opnemen bijeenkomst met anderen die met GAD leven face-to-face of online via forum discussie boards en chat rooms.

Complementary & Alternative behandelingen

Wat zijn de behandelingen voor angst neurose?

Een deel van cognitief-gedragsmatige therapie kan bevatten ontspanningstechnieken leren. Naast medicatie en psychotherapie, uw arts of therapeut zou suggereren activiteiten zoals meditatie, yoga of andere soorten lichaamsbeweging.

Biofeedback--ook bekend als "toegepaste psycho-fysiologische feedback"--is een andere vorm van behandeling die heeft bewezen succesvol voor hyperarousal vermindering van training in GAD. Het kan worden gedaan als onderdeel van uw sessies van CBT of in combinatie met CBT via een therapeut die bij het beheer van biofeedback voor angststoornissen is aangeleerd.

Multimodale gedragstherapeutisch therapie, die eventueel biofeedback, bewezen even doeltreffend alternatief voor medicijnen, vooral voor degenen die niet goed reageren, hebben een potentieel voor afhankelijkheid of verslaving of weigeren te nemen van geneesmiddelen op recept.

Het vinden van de juiste combinatie

Een studie van de mei 2010 gefinancierd door het National Institute of Mental Health ingevoerd een therapie programma genaamd gecoördineerde angst leren en -beheersing, die aangetoond "aanzienlijk grotere symptoom verbetering dan de gebruikelijke zorg." Hoewel veel patiënten de neiging om de gunst van psychosociale behandeling benaderingen over medicatie, dit onderzoek echo's wat vele clinici aanbevelen voor de behandeling van GAD: een gecombineerde farmacologie-psychotherapie behandelingsplan.

Zoals elke iemands herstel afhankelijk van vele factoren is, is het belangrijk dat elke behandeling een eerlijk proces. En omdat elke iemands gezondheid, levensstijl en situatie uniek zijn, sommige goed reageren op een behandeling dat de volgende persoon niet zo effectief kan vinden. Als één aanpak niet werkt, zijn de kans dat een ander zal.


gerelateerde artikelen