Herbal Remedies voor de alvleesklier

March 1

Herbal Remedies voor de alvleesklier

De alvleesklier is een belangrijk orgaan en de klier gelegen in je bovenbuik. De alvleesklier, neemt nota van de Universiteit van de staat van Montana, voert verscheidene belangrijke functies, met inbegrip van de productie van spijsverteringssappen te helpen doorbreken beneden macronutriënten, de regulering van de bloedsuikerspiegel en de productie van chemische stoffen die uw maagzuren te neutraliseren. Bepaalde kruiden remedies kunnen ondersteuning van de werking van de alvleesklier of helpen bij de behandeling van de alvleesklier-gerelateerde aandoeningen. Echter altijd verstandig in uw gebruik van kruidengeneesmiddelen, en altijd praten met uw huisarts voordat u deze natuurlijke behandeling methode gebruikt.

Alvleesklier problemen

Er zijn talrijke alvleesklier-gerelateerde gezondheidsproblemen, hoewel drie in het bijzonder bekend zijn, met inbegrip van zowel acute als chronische pancreatitis, pancreaskanker en alvleesklier insufficiëntie. Alvleesklierkanker is een levensbedreigende ziekte. Het National Center for Biotechnology Information luidt dat in meer dan 80 procent van de patiënten, uw pancreatic kanker is uitgezaaid, of verspreid naar andere delen van uw lichaam, tegen de tijd dat u gediagnosticeerd zijn. Alvleesklier insufficiëntie is een aandoening waarbij de alvleesklier niet langer voldoende niveau van insuline, produceert terwijl pancreatitis is een ontsteking van de alvleesklier.

Nuttig kruidenremedies

Kruiden remedies kunnen worden gebruikt bij de behandeling van verschillende alvleesklier voorwaarden, hoewel de effectiviteit van kruiden voor alvleesklierkanker en alvleesklier insufficiëntie onbekend is. Kruidengeneesmiddelen zijn echter lang gebruikt in de behandeling van pancreatitis. Phyllis A. Balch, een gecertificeerde nutritional consultant, voeding onderzoeker en auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," verklaart dat nuttig kruidenremedies versterken en stimuleren de alvleesklier functie gentiaan, goldenseal, echinacea en ceder bessen omvatten. Blad van de paardebloem en olijfolie kan ook helpen uw pancreatitis behandelen of uw alvleesklier gezondheid te verbeteren. Zoethout wortel is gebruikt ter ondersteuning van alle klierweefsel functies, met inbegrip van de functies van de alvleesklier.

Gemarkeerde botanische

Paardebloem wortel kan een nuttige aanvulling therapie bij de behandeling van uw alvleesklier problemen en kan ondersteunen, de gezondheid en de functie van de alvleesklier. Paardebloem wortel kan helpen stimuleren de productie van gal, merkt Balch, en het helpt uw bloed en de lever, die op zijn beurt de belasting van de alvleesklier vermindert te reinigen. Andere organen die van het gebruik van deze kruidengeneeskunde profiteren kunnen omvatten uw nieren, de milt en de maag. Juiste dosering van dit kruid en andere kruid-gerelateerde kwesties te bespreken met uw primaire zorgverlener vóór de inname van het.

Overwegingen

Alvleesklier problemen kunnen ernstiger zijn. In sommige gevallen kunnen de alvleesklier-gerelateerde problemen zelfs de dood veroorzaken in sommige individuen. Gebruik geen kruidengeneesmiddelen in plaats van andere gezondheidsmaatregelen voorgesteld door uw gezondheidszorg beoefenaar. Kruiden moeten alleen worden gebruikt als adjunct therapieën in de behandeling van uw alvleesklier voorwaarden. Omdat bepaalde kruiden leiden bijwerkingen en interactie van de drug tot kunnen, is het altijd verstandig om het raadplegen van een zorgverlener die is getraind in de kruidengeneeskunde voor het gebruiken van kruiden.


gerelateerde artikelen