Eiwit supplementen werken?

October 30

Eiwit supplementen werken?

Of eiwit werk supplementen, hangt af van verschillende factoren, inclusief hoe vaak u trainen en hoeveel u verbruikt. Fysiek actieve mensen vereisen een grotere hoeveelheid eiwit dan degenen die niet actief is, dus een eiwit supplement gerechtvaardigd kan zijn voor degenen die actief zijn. Eiwit supplementen kunnen ook profiteren uw cardiovasculaire gezondheid en immuunsysteem. De sleutel is ze consumeren met mate.

Typen

In de supermarkt en gezondheid-voedsel opslag kunt u een scala aan supplementen. Ze komen in verschillende vormen, met inbegrip van poeder, pillen, eiwit bars en vooraf gemengde dranken. Sommige van de meest populaire eiwit supplementen zijn Wei, soja, caseïne, ei, melk en hennep. Ongeacht de bron, kunnen eiwit supplementen u helpen bouwen spier. Dit is vooral waar als u gewichten opheft of weerstand opleiding doen. Vele eiwit supplementen, zoals wei-eiwit, zijn efficiënter dan hele voedsel zoals rood vlees en kip geabsorbeerd. Dat gezegd hebbende, eiwit supplementen moeten geheel-voedsel bronnen van eiwitten, nooit helemaal vervangen omdat supplementen hebben minder vitaminen en mineralen.

Bewijs

Een 2008 studie in het tijdschrift "Voeding en metabolisme" bleek dat deelnemers die dagelijks 20 g van wei-eiwit verbruikt ongeveer drie keer verloren meer vet dan deelnemers die niet de wei. Volgens McKinley gezondheidscentrum aan de Universiteit van Illinois, eiwit supplementen--kan weiproteïne inzonderheid--verbeteren uw immuunsysteem functie, bevorderen spierontwikkeling en behoud van mager spierweefsel.

Bedrag

Consumeren eiwit supplementen in overmaat zal niet leiden tot grotere winsten in de grootte van de kracht en spier. Twintig tot 25 g van wei-eiwit per dag is ideaal voor de meest gezonde volwassenen, volgens McKinley Health Center. Dr. Virginia Uhley van de Universiteit van Michigan instemt, zeggen 25 g sojaproteïne per dag verbetert lichaamssamenstelling en verminderen uw risico op hart-en vaatziekten. Praat met uw arts over het bedrag dat voor u juist is.

Overwegingen

Eiwit supplementen kunnen niet werken voor iedereen, vooral wanneer ze in minuscule hoeveelheden of in doses meer dan het aanbevolen bedrag bent verbruikt. Eiwit, ongeacht de bron, bevat ongeveer vier calorieën per gram. Eiwit supplementen bijdragen dus extra calorieën aan uw dagelijkse inname, die tot gewichtstoename leiden kan. Eiwit supplementen moeten volledig vervangen niet geheel-voedsel bronnen van eiwitten, omdat eiwit supplementen niet veel van de essentiële vitaminen en mineralen geboden door geheel-voedsel eiwitten hoeft.


gerelateerde artikelen