Herbal Remedies voor chronische Pancreatitis

January 26

Herbal Remedies voor chronische Pancreatitis

Chronische pancreatitis is een langdurige ontsteking van de alvleesklier die niet genezen of verbeteren. Een aandoening die ontwikkelt zich meestal bij mensen tussen de leeftijden van 30 en 40, chronische pancreatitis treedt op wanneer spijsverteringsenzymen beschadigen de alvleesklier en de omliggende weefsels, waardoor de aanvallen van buikpijn. Een gekwalificeerde zorgverlener kan informatie geven over kruidengeneesmiddelen, met inbegrip van hun potentiƫle risico's en voordelen.

Chronische Pancreatitis

De primaire symptomen van chronische pancreatitis zijn buikpijn en slechte spijsvertering. Als u last heeft van chronische pancreatitis, u treedt incidenteel aanvallen van hevige pijn, hoewel de pijn geassocieerd met deze aandoening is meestal aanwezig tot op zekere hoogte op alle tijden. De belangrijkste oorzaak van chronische pancreatitis is langdurig alcoholmisbruik, stelt de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse. Andere mogelijke oorzaken van deze aandoening zijn alvleesklier erfelijke aandoeningen, cystic fibrosis, bepaalde auto-immuunziekten en bepaalde medicijnen.

Kruidenremedies

Bepaalde kruiden kunnen de lasten voor de alvleesklier, versterken de gezondheid van de alvleesklier en up-reguleren uw alvleesklier klierweefsel functies. Volgens gecertificeerde voedings adviseur Phyllis A. Balch, auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," kruiden die nuttig zijn kunnen in de behandeling van chronische pancreatitis omvatten kliswortel, melkdistel, rode klaver, cedar bessen, echinacea, gentiaan root, goldenseal, paardebloem wortel, zoethout wortel en olijf-blad extract. Een kruidkundige of gezondheidswerker opgeleid in de botanische geneeskunde kunt selecteren van de beste kruiden voor uw conditie.

Aanbevolen kruid

Gentiaan wortel is een kruidenmiddel dat vaak wordt gebruikt voor de behandeling van chronische pancreatitis, merkt Balch, hoewel het ook vaak gebruikt wordt voor de behandeling van problemen met de bloedsomloop. Gentiaan wortel helpt ook elimineren de organismen die malaria veroorzaken, helpt de spijsvertering, stimuleert uw eetlust en bevat veel belangrijke fytochemicaliƫn en voedingsstoffen. De University of Michigan Health System staat dat herbalists in Europa hebben gebruikt de bladeren en wortels van de plant gentiaan als een spijsvertering voor honderden jaren.

Extra informatie

Pancreatitis is een ernstige gezondheidstoestand dat medische interventie vereist. Als u van pancreatitis symptomen, bezoek uw arts voor een volledige en grondige beoordeling van uw gezondheidstoestand. Volgens Balch is er bewijs dat roken van sigaretten geassocieerd met chronische pancreatitis is. Vermijden van tweedehands sigarettenrook en alcoholconsumptie kan nuttig zijn. Consumeren een dieet die laag is in de sector suiker kan ook helpen de snelheid van uw herstel. Herbal remedies voor chronische pancreatitis worden vaak gebruikt in combinatie met andere behandelingen aangeraden door uw arts.


gerelateerde artikelen