Kunt u Out werkt na een Full-Body Massage?

September 19

Kunt u Out werkt na een Full-Body Massage?

Opslaan van een volledige lichaamsmassage voor na je training; Don't get vóór. Na een massage, wacht u ongeveer 24 uur vóór het boeiende in krachtige oefening, zoals lopen of gewicht opleiding. Uitoefening te snel na kan een massage sessie afbreuk doen aan de terugwinning van de massage, verhogen van de pijn en remmen de effectiviteit van het werk van de weke delen uitgevoerd tijdens uw massage.

Wat u kunt doen

Lichte lichaamsbeweging, zoals wandelen of zachte zwemmen, is prima na een massage, zegt geavanceerde Rolfer Ray bisschop in een 2007 nummer van "Lichaam gevoel." Het drinken van grote hoeveelheden water en geniet in een Epsom zout bad in plaats van een harde workout routine. Gebruik de tijd om je lichaam te herstellen en voor de zachte weefsels aan te passen aan de nieuwe patronen gemaakt door de massage.

Postworkout voordelen

Een massage na een zware training is gunstig, hoewel. Een studie gepubliceerd in de "Journal of atletische Training" gevonden dat massage drie uur ontvangen na een zware training krachttraining vertraging-onset spierpijn of DOMs, met 30 procent verminderd.


gerelateerde artikelen