Kruiden-behandeling voor Folliculitis

March 19

Kruiden-behandeling voor Folliculitis

Folliculitis is een huidaandoening gekenmerkt door een ontsteking van de haarzakjes. Scheren, kan verstopping van de follikels door huid oliën of dode huidcellen of wrijving veroorzaakt door kleding schade aan uw hair follikels, die raken met schimmels of bacteriën Staphylococcus besmet kunnen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Kruiden kunnen niet genezen folliculitis; echter, bepaalde kruiden kunnen helpen verminderen uw risico van het ontwikkelen van deze aandoening. Praat met uw arts voordat u een kruid gebruikt voor de behandeling van folliculitis.

Aloë

Aloë is gebruikt in de huid van de kruiden remedies voor meer dan 3.500 jaar--oude Egyptenaren gebruikten dit kruid als een behandeling voor huiduitslag en infecties. Aloë Griekse genezers gebruikt om te kalmeren de huid brandwonden en bezuinigingen. Aloë kan versnellen de genezing van de huid schade, vermindering van het risico van schimmel- of bacteriële infectie, volgens gecertificeerde voedings adviseur Phyllis Balch, auteur van "Prescription for Nutritional Healing." De gel bevat aloë bladeren kan ook antibacteriële en schimmelwerende voordelen aanbieden. Neem contact op met uw arts voor de behandeling van folliculitis met aloë. In zeldzame gevallen, Aloë kan een allergische reactie veroorzaken die produceert huid striemen.

St. Janskruid

St. Janskruid is meest bekend in de Verenigde Staten als een kruiden-behandeling voor depressie. Dit kruid heeft echter een lange geschiedenis van gebruik als een remedie voor huidproblemen. Griekse en Romeinse artsen gebruikt St. Janskruid als een behandeling voor wonden en brandwonden meer dan 2.000 jaar geleden, volgens Michael Castleman, auteur van "De nieuwe Healing kruiden." St.-Janskruid bevat hypericine, een chemische stof die antibiotica voordelen kan bieden. Dit kruid kan helpen voorkomen dat infecties van beschadigde follikels. Raadpleeg uw arts als u van plan bent om te behandelen of voorkomen van folliculitis met St. Janskruid--het bloeddruk, met name met verheffen kan genomen met voorschrift monoamine-oxidase remmers gebruikt voor de behandeling van depressie.

Ginkgo biloba

De "Pen Tsao Ching," een Chinese kruiden handleiding geschreven ongeveer 3500 v.Chr., beschreven ginkgo als een remedie voor de problemen van hart en longen, volgens Castleman. Oude Chinese genezers behandeld ook astma, ontsteking en koude rillingen met ginkgo. Dit kruid kan bieden ook voordelen voor folliculitis. Ginkgo biloba kan verbeteren bloedtoevoer naar de aderen in je huid, die de levering van vitamine E en zuurstof nodig voor genezing kan verbeteren. Raadpleeg uw arts voordat u met ginkgo voorkomen of behandelen van folliculitis. Ginkgo biloba kan verminderen het vermogen van uw lichaam voor de productie van bloedplaatjes die nodig zijn voor de bloedstolling.

Knoflook

Hoewel mensen in de Verenigde Staten knoflook voor zijn potentieel weten te weren griep en cold symptomen, wellicht dit kruid een verscheidenheid van andere toepassingen. Griekse en Romeinse genezers knoflook gebruikt voor de behandeling van spijsverteringsstoornissen, en Britse artsen gebruikt voor de behandeling van dysenterie. Allicine en ajoene, de chemische stoffen gevonden in knoflook teentjes, kan ook helpen bij het vernietigen van bacteriën en schimmels op het oppervlak van uw huid, volgens Castleman. Dit kan helpen voorkomen folliculaire infectie. Neem contact op met uw arts voor de behandeling van folliculitis met knoflook. Dit kruid soms huiduitslag kan veroorzaken, en kan uw bloed dun.


gerelateerde artikelen