Golf Tips voor permanent te dicht naar de bal

February 23

Golf Tips voor permanent te dicht naar de bal

Een van de uitdagingen voor nieuwe golfers gaat bepalen hoe ver moet staan van de golfbal op adres. Zelfs ervaren spelers kunnen worstelen met dit van tijd tot tijd. Positionering jezelf te dichtbij of te ver ten opzichte van de bal kan het moeilijk maken om te raken van goede shots. Onthoud echter een paar belangrijke principes, en u kunt instellen op de juiste afstand telkens.

Het probleem

Permanent te dicht bij wordt de bal een overdreven rechtop swing-pad. Dergelijke een schommel leidt de club te zijn erg steil op impact. Een steile hoek van aanval met de club leidt vaak tot slechte contact, met veel foto's worden getroffen vet--dat wil zeggen, de club komt in contact met de grond raken van de bal.

De juiste afstand

Teaching pro Karen Palacios-Jansen beschrijft de juiste afstand van de bal beste wordt gemeten door de ruimte tussen het uiteinde van uw golfclub aan de bovenkant van uw bovenbeen. Ze adviseert de tijdsspanne van één hand met de vingers uitgestoken omdat het juiste verschil voor dat gebied. Als deze afstand nieuw voor u is, is het waarschijnlijk te voelen ongemakkelijk bij eerste, maar maken die een paar schommels en je lichaam zal aanpassen.

De set-up

De eerste stap naar uitgaande juiste positie bij instellen is aan de greep van de club alvorens te staan over de bal. Palacios-Jansen raadt je armen op je borst te laten vallen zodra u hebt greep de club. Op dit punt ben je klaar om te verplaatsen en uw houding aannemen. Stap voorwaarts met je rechtervoet eerst instellen van het hoofd van de club achter de bal. Houden de club achter de bal, breng in uw linkervoet en uw afstand van de bal aanpassen door uw voeten, niet de club te bewegen.

Niet Drift

Longtime LPGA pro Pam Wright heeft een boor kunt houden van het krijgen te ver weg van de bal in het proces van een "te dichtbij" houding te corrigeren. Ze raadt de hoofd cover van een van uw clubs, het stopte het zonder speling onder uw recht onderarm te nemen. Als de hoofd cover op de grond valt voordat u de top van je rug swing bereiken, je staande te ver van de bal en moet op beginstand zetten uw positie.


gerelateerde artikelen