Specerijen die de bloeddruk verlagen

January 2

Specerijen die de bloeddruk verlagen

Overzicht

Hoge bloeddruk, ook bekend als hypertensie, treedt op voor tal van redenen. Een dieet rijk aan natrium is een belangrijke oorzaak van hoge bloeddruk, en indien onbehandeld kan het leiden tot vasculaire zwakte, littekens en bloedstolling, volgens de American Heart Association. Eten van bepaalde kruiden in plaats van zout kan helpen om uw bloeddruk te voorkomen van een verdere complicatie van de gezondheid te verlagen.

Gember

Specerijen die de bloeddruk verlagen

Gember is's werelds meest gecultiveerde kruid en bevat natuurlijke chemische stoffen die ontmoedigen bloedstolling, lagere cholesterol en verhogen de kracht of de sterkte van de hartspier weefsels, volgens Jordan Rubin en Joseph Brasco in het boek "van de grote arts RX voor hoge bloeddruk." gember heeft een uitgesproken antioxidant werking, die helpt bij het versterken van de hartspier en serum cholesterol verlaagt , Rubin en Brasco opmerking.

Cayenne peper

Specerijen die de bloeddruk verlagen

Cayennepeper is een kruid dat een veelheid aan voordelen voor de gezondheid biedt, met inbegrip van de verlaging van de bloeddruk. Het is een rijke bron van organisch calcium en kalium, die essentiële mineralen als u last van hypertensie heeft. Het werkt door het stabiliseren van de bloeddruk als gevolg van de aanwezigheid van capsaïcine die verbetert bloedomloop, volgens John Lust, et al. in het boek "De natuurlijke remedie Bijbel." Het helpt ook om lagere cholesterol en trage bloed stolling vanwege zijn antioxiderende eigenschappen.

Knoflook

Specerijen die de bloeddruk verlagen

Verse knoflook, knoflook olie en knoflook gebaseerde producten zijn effectief in het verminderen van bloeddruk, volgens Stephen Fulder in zijn boek "User's Guide to knoflook." Het kan verminderen bloeddrukmetingen tot 10 procent als consequent genomen als onderdeel van een gezonde voeding en lichaamsbeweging regime. Knoflook werkt door op het gebied van de prostaglandines, die hormoon-achtige stoffen in de bloedvaten die verantwoordelijk zijn voor de opening, ontspannen en aanscherping van de functies. Knoflook verhoogt de stroom van bloed in kleinere perifere vaartuig, dat de kracht waarin het bloed pompen vermindert, Fulder zegt.


gerelateerde artikelen