Manieren om te voorkomen dat gewicht krijgen terwijl op uw periode

December 23

Manieren om te voorkomen dat gewicht krijgen terwijl op uw periode

Overzicht

Hormonale schommelingen vóór en tijdens de menstruatie kunnen schijnbaar ravage aanrichten op uw bedoelingen blijven fit en gezond eten. Maandelijkse hunkeren voor snoep en andere high-koolhydraten voedingsmiddelen kunnen ertoe leiden dat u te verhogen van uw dagelijkse calorie-inname. Verschuiving van de hormoonspiegels kan ook leiden tot tijdelijke opgeblazen gevoel en water gewichtstoename. In combinatie met de vermoeidheid en de daaruit voortvloeiende oefening te vermijden, kunnen deze factoren allemaal bijdragen aan gewichtstoename tijdens de menstruele cyclus. Kleine veranderingen in dieet en levensstijl kunnen helpen u te voorkomen dat het verkrijgen van het gewicht terwijl op je menstruatie.

Inzicht in voedsel het hunkeren naar

Manieren om te voorkomen dat gewicht krijgen terwijl op uw periode

Verlangen zoete, zoute en hoge-koolhydraten voedingsmiddelen meer dan jij over het algemeen is het niet ongebruikelijk tijdens je menstruatie, meldt de studiedienst van de Weight Watchers. Fluctuerende serotonineniveaus mogelijk achter het symptoom van deze bekende premenstrueel syndroom (PMS). Je serotonineniveaus kunnen fluctueren onmiddellijk vóór en tijdens de menstruatie, verklaart Penn State van Milton S. Hershey Medical Center College of Medicine. Serotonine helpt reguleren uw stemming en energie, en hoog-koolhydraten voedingsmiddelen bevorderen serotonine productie. Lagere serotonineniveaus vraagt u te verlangen van minder-gezonde voedingskeuzes dan normaal mogelijk.

Vermijden van dieet val

Manieren om te voorkomen dat gewicht krijgen terwijl op uw periode

Bewust eten om de paar uur zowel vóór als tijdens je menstruatie kunnen helpen houden die gevreesde hunkeren naar in toom. Regelmatige inname van de gezonde maaltijden en snacks kunt afwenden van pieken en crasht in zowel de honger en de suiker van het bloed. Uw inname van calorically dichte voedsel te beperken en het beoefenen van gedeelte controle en matiging kunnen voorkomen of beperken van de aanwinst van het gewicht vóór en tijdens de menstruatie. Kies vezelrijk, laag-suiker, magere voedingsmiddelen die je lichaam voorzien van energie. Selecteer mager bronnen van eiwitten, volkorengranen, magere zuivelproducten, groenten en fruit te bevorderen van gezond gewicht onderhoud.

Overslaan van zoute selecties

Manieren om te voorkomen dat gewicht krijgen terwijl op uw periode

Verminderen van uw inname van natrium kan u helpen verhinderen de aanwinst van het gewicht vóór en tijdens de menstruatie, zoals voorgesteld door de Universiteit van Maryland Medical Center. Je lichaam is meer waarschijnlijk behouden vloeistoffen in de week voorafgaand aan en tijdens een bepaalde periode, waardoor je het gevoel opgeblazen en zwaar. De onderliggende oorzaak voor dit gemeenschappelijk symptoom is onbekend. Echter, voedsel dat hoog in natrium kunnen ertoe bijdragen water vasthouden en gewichtstoename, interfereren met het vermogen van uw lichaam te ontdoen van overtollige water. Eten van hoge-natrium voedingsmiddelen zoals ingeblikte groenten, specerijen, ingeblikte soepen, kunnen sojasaus en bewerkte voedingsmiddelen bijdragen tot gewichtstoename tijdens de menstruele cyclus.

Uitoefening te verlichten van PMS

Manieren om te voorkomen dat gewicht krijgen terwijl op uw periode

Of u nu liever pumping iron, een yogales of gewoon wandelen met de hond, elke oefening kunt u beide calorieën te verbranden en het lichaam ontdoen van overtollige water tijdens de menstruele cyclus. Regelmatige lichaamsbeweging kan elimineren of reduceren van de ernst van andere onaangename symptomen van PMS terwijl ook het helpen om te voorkomen dat ongewenste gewichtstoename. Andere voorkomende PMS symptomen zijn vermoeidheid, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Beperken of elimineren van dergelijke symptomen voor je menstruatie kan helpen voorkomen dat u soortgelijke symptomen ervaren tijdens een bepaalde periode.


gerelateerde artikelen