Voeding feiten voor een Franse Dip-Sandwich

March 29

Voeding feiten voor een Franse Dip-Sandwich

Volgens de legende, de Franse duik sandwich werd ontwikkeld in de vroege jaren 1900 door Philippe Mathieu, diende een Southern California restauranthouder die per ongeluk daalde een Franse roll die bestemd zijn voor een roast beef sandwich in een pan van warme vlees sappen, toen de "dimlicht" sandwich om een politieagent die het voorgerecht aan zijn vrienden aanbevolen. De moderne Franse duik sandwich bestaat typisch uit dun gesneden geroosterd vlees geserveerd met of zonder kaas op een knapperig broodje en vergezeld van een kleine schotel van au jus of gekruid rundvlees materieel, voor dompelen. Franse duik broodjes kunnen zeer hoog gehalte aan natrium en vet. Als u wilt opnemen in een gezonde, evenwichtige voeding, eten ze slechts af en toe en met mate.

Hoog gehalte aan vetten

Een vlakte, verkrijgbare Franse duik sandwich kan 481 calorieën, met meer dan de helft van deze calorieën uit vet bevatten. Een populaire fastfood Franse duik sandwich heeft 33 gram totaal vet en 25 gram verzadigd vet. Voor een gezonde, volwassen na een 2.000-calorie dieet, is deze hoeveelheid verzadigd vet meer dan de 15 gram aanbevolen als de dagelijkse limiet. Een Franse duik sandwich bevat ook ongeveer 60 mg cholesterol, of 20 procent van de totale cholesterol een volwassene moet elke dag.

Rijk aan eiwitten

Een typische Franse duik-sandwich biedt ongeveer 18 gram eiwit. Dit bedrag is voor een vrouw tussen 19 en 70 jaar oud, 39 procent van haar dagelijkse eiwit behoefte; het is voor een man van dezelfde leeftijd, 32 procent. Franse duik broodjes met kaas, de meest populaire Zwitserse wordt of provolone, zal iets meer eiwitten bevat. Een fundamentele fastfood Franse duik sandwich met Zwitserse kaas heeft ongeveer 21 gram eiwit.

Laag suiker en Fiber

Franse duik broodjes zijn rijk in zetmeel, maar niet in eenvoudige suikers of voedingsvezels. Een enkele boterham kan bevatten 50 gram voor totale koolhydraten, met slechts 2 gram bijgedragen door suikers en 1 gram van voedingsvezels. Het vergroten van de vezel in een Franse duik sandwich, vragen om jou te worden geserveerd op volkoren brood, of bereid uw eigen thuis met zelfgemaakte of winkel koopt hele korrels rollen, broodjes of brood.

Gevaarlijk hoge natrium

Commerciële Franse duik broodjes bieden essentiële mineralen zoals ijzer en calcium maar ook een hoog gehalte aan natrium, met een enkele portie leveren meer dan 1000 milligram natrium bevatten. De Centers for Disease Control and Prevention zegt dat gezonde volwassenen meer dan 2.300 milligram natrium per dag niet moeten consumeren. De CDC adviseert ook dat de ouderen, Afro-Amerikanen en mensen die lijden aan hypertensie, nierziekten of diabetes niet dagelijks meer dan 1.500 milligram moeten consumeren. Voorbereiden om te houden van uw inname van natrium in controle, uw eigen Franse duik broodjes thuis met zoutarm brood en geen toegevoegd zout het vlees of de au jus.

Goede bron van vitamine B

De rosbief in een Franse duik sandwich is een goede bron van een aantal B-vitaminen, waaronder niacine, vitamine B-12, vitamine B-6, riboflavine, thiamine en pantotheenzuur. Deze voedingsstoffen spelen een cruciale rol in het energiemetabolisme en bij de productie van rode bloedcellen. Franse duik broodjes zijn ook rijk aan vitamine A, die nodig is voor de juiste cel voortplanting, immuunsysteem gezondheids- en de synthese van de rhodopsine nodig voor uw ogen te licht absorberen.


gerelateerde artikelen