Zachte maag oefeningen zonder liggend op de vloer

April 9

Zachte maag oefeningen zonder liggend op de vloer

Buikspieroefeningen zijn traditioneel gedaan op de vloer liggen. Echter, moet u wellicht een moeilijke tijd om aan de vloer te voltooien van deze soorten oefeningen en opstaan wanneer ze. Er zijn tal van oefeningen van de maag, maar die al uw belangrijke buikspier groepen van een staande positie werken.

Halter Side Bends

Halter kant bochten richten uw obliques, of de spieren aan de zijkant van uw maag. Pak een paar dumbbells en staan met de benen-schouderbreedte uit elkaar. Met je armen rusten door je lichaam, buig je romp naar rechts totdat uw halter de zijkant van je knie bereikt. Terug naar de beginpositie en herhaal op uw linker kant. Doen drie sets van 10 herhalingen per zijde.

Staande knie Crunch

Knie crunches richten uw rectus abdominis en transverse abdominis spieren. Staan in de positie van een split-houding en clasp je handen achter je hoofd. Knijp uw core spieren en trek je linker knie omhoog terwijl het brengen van uw rechter elleboog naar beneden, zodat ze aan uw taille voldoen. Terug naar de startpositie en herhaal met uw rechterknie en de linker elleboog. Doen drie sets van 20 herhalingen per kant.

Squat en Reach

Deze oefening vereist dat het gebruik van een fitness bal. Neem de bal en houd het rechte out voor uw borst met je armen recht. Sta met uw benen een beetje breder dan schouderbreedte, houden de knieƫn gebogen en je dijen parallel aan de vloer. Verschuif je romp en draai je romp en armen naar links, met je armen volledig uitgebreid, resterende en vervolgens draaien terug naar centrum. Op uw rechterkant herhaald en vervolgens terugkeren naar centrum. Doen vier sets van 10 herhalingen per zijde.

Barbell Twist

De barbell twist oefening werkt vooral uw obliques en bovenste abdominals. Til een lichte barbell en plaats het over je schouder. Plaats twee lichtgewicht halters op uw schouders en de bovenkant van hen met beide handen te houden. Draai je romp naar rechts, dan onmiddellijk links met uw voeten schouder breedte van elkaar, en herhaalt u over en voorbij. Zorg ervoor dat je rug recht blijft. Herhaal de twist van links naar rechts voor 30 seconden, en vervolgens rusten. Doen drie totale sets van barbell wendingen.


gerelateerde artikelen