Hoe te leren Judo thuis

October 24

Hoe te leren Judo thuis

Leren judo thuis is problematisch. Volgens voormalig Olympisch judo coach Phil Porter is judo een sport die kunst, vergelijkbaar met worstelen vechten. Zonder live training met een partner, die nooit moet worden behalve onder gekwalificeerde begeleiding en toezicht, u zal niet zitten kundig voor echt begrijpen van de judo bestanddeel wordt verplaatst. Echter, als uw planning of de locatie niet toegestaan voor het bijwonen van een klasse, je kunt beginnen over de basisprincipes door het beoefenen van thuis.

Stap 1

Instellen van uw opleiding ruimte. Je moet een minimum van 200 vierkante voet, vrijgesproken van alle obstakels en royaal opgevuld. Als uw garage voor deze ruimte gebruikt, moet u extra opvulling. De betonnen vloer maakt letsel vaker en ernstiger.

Stap 2

Fundamentele judo opleiding video's vinden. U kunt deze uit de meeste online video of boekhandels bestellen. Martial arts coach Dave Coffman raadt aan gebruiker-geproduceerde videoplaatsen en de homepages van judo programma's controleren. Beide zijn waarschijnlijk verschillende handige tip en how-to video's over fundamentele judo beweegt.

Stap 3

Selecteer een fundamentele judo verplaatsen of concept, bij voorkeur een die niet een partner vereisen. Goede aanknopingspunten zijn voorste en achterste ukemi, achterzijde en zijde breakfalls, koteletten, standpunten en voetenwerk oefeningen. Richten op één beweging tegelijk, totdat je je comfortabel voelt voordat u naar de volgende stap het beoefenen.

Stap 4

Trachten feedback waar mogelijk. Selectievakje voor advies en gedetailleerde beschrijvingen op forums gewijd aan judo. Zodra je comfortabel voelen, post video's van jezelf uitvoeren van uw judo technieken voor andere forumleden kritiek. Hoewel u uw aandeel van onvermijdelijke Internet crank opmerkingen krijgt, krijgt u ook waardevolle, goedbedoelde advies van collega beoefenaars.

Stap 5

Gaan over fundamentele gooit en sloten zodra je comfortabel met de bewegingen van het begin. Bij het beoefenen van een judo gooien of het slot op uw eigen, is het belangrijk om ervaring van beide zijden van de vergelijking. Besteden evenveel tijd positionering van uw lichaam, alsof de overgang toe te passen en de positie van je lichaam alsof onderweg toegepast op je gelet. Als martial arts grootmeester zegt Bruce Juchnik in zijn video op foute technieken, "als u leren wilt om iemand anders te gooien, Gooi jezelf."

Stap 6

Vermijd verstikking technieken, tenzij u de hulp van een ervaren judoka hebt. Judo gebruikt zowel bloed en lucht geknepen aan veilig onbekwaam een tegenstander of de aanvaller, maar het is gemakkelijk om het veroorzaken van schade of dood, als u deze spoelen onjuist uitvoeren.

Tips

  • Praktijk onophoudelijk. Phil Porter zegt dat ware judo vaardigheid begint nadat u een specifieke beweging 5.000 keer geoefend hebt.

gerelateerde artikelen