Complicaties van Hiatal Hernia operatie

October 30

Complicaties van Hiatal Hernia operatie

Een hiatial of hiatus hernia treedt op wanneer de maag steekt door een verzwakte deel van het middenrif, een grote spier die de buik scheidt en borst Holten. Patiënten die ontwikkelen gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD, of hebben een beknelde hiatal hernia kunnen chirurgische behandeling, volgens de Cleveland Clinic vereisen. Vóór een operatie ondergaan, moeten patiënten bespreken de mogelijke complicaties van hiatal hernia operatie met een medische professional.

Moeilijkheid oprispingen of braken

Hiatal hernia operatie kan leiden tot oprispingen of braken complicaties bij patiënten. Getroffen patiënten kunnen ervaren moeite of een onvermogen om te boeren of overgeven na het ondergaan van deze chirurgische ingreep, waarschuwt Dr. J. Scott Roth met de Universiteit van Kentucky. Bijgevolg, kunnen patiënten voelen ongewoon opgeblazen na het eten. Meestal verdwijnen deze complicaties van hiatal hernia geleidelijk als de patiënt begint te genezen van een hiatal hernia operatie; bij bepaalde patiënten, kunnen deze complicaties echter chronische.

Pijnlijke slikken

Pijnlijke slikken, een complicatie van hiatal hernia operatie genaamd dysfagie, kan optreden bij bepaalde patiënten, waarschuwt Drugs.com. Patiënten die last hebben van pijn tijdens het slikken kunnen ook een afname van de eetlust als gevolg van deze chirurgische complicatie ontwikkelen. Slikken moeilijkheden zijn meestal tijdelijk en beginnen om op te lossen binnen de eerste drie maanden na de hiatal hernia operatie.

Pneumothorax

Pneumothorax is een complicatie van de hiatal hernia operatie waardoor overtollige lucht te verzamelen rond de longen. Getroffen patiënten kunnen symptomen die benauwdheid of pijn; verhoogde hartslag; vermoeidheid; ademhalingsproblemen; of verkleuring, rapporten van de Drugs.com van de huid. Afhankelijk van de ernst van de symptomen van de pneumothorax, getroffen patiënten mogelijk aanvullende chirurgische ingreep om op te lossen deze complicatie van hiatal hernia operatie.

Inwendige organen schade

Inwendige organen schade of letsel is een mogelijke complicatie van hiatal hernia operatie, John Muir gezondheid wordt uitgelegd. Patiënten die last hebben van inwendige organen schade kunnen ontwikkelen, misselijkheid, diarree of constipatie. Ernstige inwendige organen schade is zeldzaam, maar kan vergen extra chirurgie om te zoeken en herstellen van de schade.

Infectie of bloeding

Infectie of bloeden complicaties kunnen optreden bij bepaalde patiënten na hiatal hernia operatie. Getroffen patiënten kunnen ontwikkelen koude rillingen of een koorts die groter is dan 101 graden F, waarschuwt de Universiteit van Californië-Los Angeles Health System. Extra complicaties van infectie kunnen zijn incisie site roodheid, ontsteking of drainage. Patiënten die last hebben van deze complicaties van hiatal hernia operatie dient de directe zorg van een arts.


gerelateerde artikelen