Gezonde voeding voor de sedentaire werknemer

February 4

Gezonde voeding voor de sedentaire werknemer

Lange uren op kantoor, voornamelijk voor een computer, doen niet bestaan uit een fysiek actief werkdag. Volgens een rapport van de National Health Interview Survey 2010 beschouwen 33 procent van de Amerikanen zichzelf fysiek inactief zowel op het werk en thuis. Sedentaire werknemers zijn gevoelig voor wordt overgewicht of obesitas, niet alleen vanwege hun inactiviteit, maar ook als gevolg van de niet-zo-gezonde tarief aangeboden op kantoor partijen en ontbijt-bijeenkomsten. Daarom moet de sedentaire werknemer eet gezonde voeding gedurende de dag om te voorkomen dat ongewenste Ardennen.

Draagbare producten

Groenten en fruit zijn belangrijke onderdelen van een uitgebalanceerd dieet en vezel evenals veel vitaminen en mineralen bevatten. De Centers for Disease Control raden dat alle individuen, met name die probeert te beheren hun gewicht, groenten en fruit in elke maaltijd opnemen. Voor de sedentaire werknemer produceren grab-and-go "draagbare" zoals bananen, appels en sinaasappelen kunnen worden getransporteerd om gemakkelijk te kunnen werken en gegeten bij de balie met geen puinhoop, met uitzondering van een peel of kern weg te gooien. Andere producten die aan de balie kan worden gegeten bevat wortel en selderij sticks, komkommer en peper segmenten met een zijde van magere dressing of pindakaas. Dergelijke kan produceren, samen met druiven en bessen, worden gewassen en opgeslagen in herbruikbare plastic verpakkingen de avond tevoren, opgeslagen in de ijskast 's nachts en te werken in de ochtend te genieten als middag tussendoortje of als onderdeel van de lunch genomen.

Bureau lade droog voedsel

Verschillende gezonde voeding kunnen geplaatst worden in droge opslag containers in of op het Bureau voor gemakkelijke toegang. Noten zoals amandelen en cashewnoten, zonnebloempitten en pompoen zaden, muesli en hele korrels of zemelen droge graangewassen zijn gezonde snacks vol vezels en voedingsstoffen. Voor verscheidenheid en toegevoegde smaak, Combineer een of meer van hen met gedroogde vruchten zoals rozijnen of abrikozen voor een gezonde trail-mix, of combineren van droge graangewassen en muesli met yoghurt of melk als een maaltijd vezel-rijk. Daarnaast suggereren Gold's Gym gezondheidsdeskundigen magnetron popcorn, granola bars en instant havermout pakketten te houden op uw bureau voor een gezond, gemakkelijk-te-bereiden snack of maaltijd.

Eenvoudig-en-klare Lunches

Het is verleidelijk om takeout voedsel of ga uit om te lunchen met collega's, maar snel eten kan dun uw portemonnee en vetmesten van uw taille. In plaats daarvan, de avond tevoren op hele korrels brood bereiden een gezond broodje: magere kalkoen of ham met kaas, tonijn vissen met vetarme mayonaise of mosterd, of alle groenten, zoals sla, tomaten, avocado, plakjes komkommer, kiemen en gesneden paprika, gekleed met olijfolie of gemalen peper. Terwijl het maken van het diner, een paar extra kip borsten of groenten te gebruiken als onderdeel van een salade of sandwich voor lunch op de volgende dag voor te bereiden. Andere lunch opties omvatten ingeblikte zoutarm soep met een paar hele korrels crackers en een stuk fruit.

Overwegingen

Zal er een situatie ontstaan waar u met collega's als onderdeel van een feest of een speciale bijeenkomst eten, zo plan tevoren en Bekijk het menu van het restaurant waar je zal moeten eten. Plan kan vooruit u helpen een gezondere keuze in plaats van de verleiding om te genieten van high-fat, hoog-calorie voedsel. Daarnaast Houd in gedachten dat, terwijl het eten van voedzame voedingsmiddelen tijdens de werkdag een belangrijk onderdeel van het blijven gezond, is dus is het krijgen van ten minste 30 minuten lichaamsbeweging in uw dagelijkse regime.


gerelateerde artikelen