Hoe veel Weight Watchers punten zijn in wafel huis grutten?

February 1

Hoe veel Weight Watchers punten zijn in wafel huis grutten?

Grutten is een traditionele Indiaanse gerechten die vergelijkbaar is met een dikke pap. Het belangrijkste ingrediënt in grutten is grof grond maïs, die u in water of melk sudderen te verzachten de korrel. Het is mogelijk meer of minder vloeistof toevoegen totdat de schotel een gewenste dikte bereikt. Grutten zijn hoog in koolhydraten en laag in vet als je Voeg geen boter toe aan het mengsel.

Portie informatie

Wafel huis restaurants hebben een kommetje één portie van grutten. De grutten zijn beschikbaar als regelmatige grutten of kaas grutten. Voedingswaarde-informatie is alleen beschikbaar voor de reguliere-stijl grutten. Kaas grutten zijn de dezelfde dienende grootte en hebben een hogere calorieën en vet inhoud van de kaas.

Calorieën

Een enkele portie kom regelmatig-stijl grutten van wafel huis heeft ongeveer 200 calorieën. Een groot deel van de calorieën afkomstig is van koolhydraten omdat de schotel voornamelijk uit maïs korrel bestaat.

Koolhydraten

Een kommetje van wafel huis grutten heeft ongeveer 52 g koolhydraten. Volgens «««Mayoclinic.com is deze waarde ongeveer 20 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een 2.000-calorie dieet. De voedingswaarde gegevens wordt niet weergegeven voor de waarden van de vezel en suiker die tot het bedrag van de totale koolhydraten bijdragen.

Vet en eiwit

Wafel huis regelmatig grutten heeft ongeveer 5 g vet voor een kleine, één portie kom. De voedingswaarde gegevens wordt niet weergegeven de verzadigde vetten, onverzadigde vetten, trans vet en cholesterol waarden voor de schotel. Wafel huis grutten heeft ongeveer 6 g eiwit in elke portie.

Vitaminen en mineralen

De wafel huis voedingswaarde gegevens voor grutten wordt niet weergegeven de vitamine en minerale inhoud voor het menu-item. Dit betekent niet er geen grote hoeveelheden in de schotel. Het proces van het maken van grutten omvat geen natrium; het is echter gebruikelijk om het toevoegen van natrium aan de schotel op het moment van consumptie. Let op de hoeveelheid zout toegevoegd als u bezorgd over uw inname van natrium bent.


gerelateerde artikelen