Oefeningen voor een gescheurde Quad

March 13

Uw spieren quadriceps of quad bevinden zich op de voorkant van je bovenbeen en helpen u uitbreiden en strek je been. Een traan van de quadriceps is een ernstig letsel dat voorkomt dat u zich verplaatsen van het onderbeen en vereist chirurgie. Het komt meestal in degenen die sporten waarvoor een aanzienlijke hoeveelheid uitgevoerd en/of springen. Hebt u een gescheurde quad spieren, zal uw arts adviseren oefeningen om verkeer om te voorkomen dat bloedstolsels. Als het been begint te genezen, kunnen uitgebreidere oefeningen worden uitgevoerd. Begin niet alle oefeningen zonder toestemming van uw arts.

Omloop oefeningen

Als u van een gescheurde quad herstelt, zal uw fysiotherapeut eerste oefeningen om bloedstroom aanbevelen. Kunt u desgewenst aan de getroffen dij ijs als je deze oefeningen ter vermindering van ontsteking uit te voeren. Een voorbeeld van de oefening is de teen flex-en-point. Zitten met je benen uitgebreid of liggend op uw onaangetast kant en punt en flex uw tenen 20 keer. Om te verhogen de moeilijkheid, desgewenst kunt u lus een weerstand band rond de ballen van uw voeten, de uiteinden van de band te houden in uw handen.

Rekoefeningen

Als je spieren van de quadriceps begint te genezen, kunt u het uitvoeren van rekoefeningen ter vermindering van de spanning en de kans van deconditionering, waar uw spieren verliezen sterkte van onbruik. De rek van de musculus quadriceps omvatten trekken van je voet naar je billen en gevoel van een stuk aan de voorkant van uw dij. Zittend, kunt u uw been over uw knie te steken en mager uit, het gevoel van het stuk in je quadriceps. Het been niet knikken dit veel totdat u zonder pijn doen kunt.

Versterking van de oefeningen

Versterking is een belangrijk onderdeel van gescheurde quad oefeningen omdat sterke quad spieren zijn beter bestand tegen slijtage. In eerste instantie uitvoeren isometrische quad oefeningen versterken door zitten en aanbestedende de quad spieren, die de positie inneemt voor 10 tot 15 seconden. Release en herhaal dit vijf keer. Als je spieren genezen, kunt u het uitvoeren van oefeningen zoals squats en lunges ter versterking van de quads.

Uitgevoerd

Want lopende activiteiten en sporten is een frequente oorzaak van de quadriceps spier scheuren, kan u wensen terug te keren tot het uitvoeren van na een gescheurde quad. Uw fysiotherapeut kan adviseren een programma dat lopen in een aanzienlijk langzamer tempo gaat te herwinnen van bereik van de beweging in de quad. Wanneer u terugkeert in eerste instantie uitgevoerd, zou u moeten vermijden intenser bewegingen zoals schoppen of wijzigen van gewicht snel op de bal van je voeten. Als u in staat bent, kunt u het verhogen van uw snelheid.


gerelateerde artikelen