Plaatsen in Georgië om te trouwen

July 29

Plaatsen in Georgië om te trouwen

Planning van het perfecte evenement begint met het vinden van de perfecte locatie. Georgië bruiden en bruidegoms kunnen kiezen uit een aantal verschillende bruiloft locaties. Ze kunnen zeggen hun geloften op een blokhuis-kapel, een enorme antebellum plantage thuis of omringd door mooie bloemen op een botanische tuinen.

Plantage bruiloft

Voor een echte Southern belle is er niets romantischer dan een bruiloft in een historische plantage. Een mooi huis, omgeven door prachtige landschapsarchitectuur creëert een elegante setting met een tijdloze uitstraling.

Georgië heeft verschillende plantages waar een Georgië bruid haar geloften kan zeggen. Alcyone plantage ligt ten zuiden van Valdosta, met een prachtige vijver en 900 hectare grond. In Pine berg, Georgia, kunnen bruiden zeggen dat ik doen in de tuinen van een 1840 plantage home Sweet Home plantage.

Kapellen

Een andere locatie die veel bruiden kiezen is kapellen. De Magnolia terras kapel is een kapel met stoelen en decoraties. Het is gelegen in de Amerikaanse staat Georgia, en Helen. De berg Top Hotel en Resort kapel kunt bruiden om te trouwen in een blokhut bruiloft locatie bovenop een berg voor een storybook bruiloft.

Historische huizen

De Higdon House Inn & tuinen ligt in Greensboro, Georgia. Het is beschikbaar voor bruiloften, partijen en familiebijeenkomsten. De herberg biedt plaats aan 300 personen en uw bruiloft in de tuin kan worden aangehouden. Het gazon paviljoen heeft kroonluchters en een verlichte dansvloer.

Botanische tuinen

De lezers van de Atlanta Journal-Constitution gestemd de Atlanta Botanical Garden een van de "Beste plaatsen om te zeggen"Ik ken"." De tuinen hebben een aantal mooie plaatsen om uw evenement te hebben. Voor een geurige gebeurtenis, reserveren van de Rose Garden of plan een indoor evenement in de hal van de mooie dag. Mis niet de zee van roze, paars en wit orchideeën in de Fuqua Orchid Center, dat is geschikt voor 300 gasten.

Golfbanen

Golfbanen zijn prachtige plekken om te zijn van een buiten bruiloft. Veel hebben ook mooie club voorzieningen die geschikt is voor uw gasten bij de receptie. De Georgia-Club heeft een bruiloft paviljoen voor een intieme outdoor ceremonie en de Dawgwood balzalen is geschikt voor uw gasten comfortabel bij de receptie.

Overwegingen

Bij het plannen van een bruiloft in Georgië, zijn er veel dingen te overwegen. Als u een outdoor evenement overweegt, nadenken over het weer. De zomers zijn zeer warm in het zuiden en daarom moet u ervoor zorgen dat u een plaats gasten kunnen afgaan om af te koelen.


gerelateerde artikelen