Kruiden supplementen kunnen geven slechte dromen?

August 1

Kruiden supplementen kunnen geven slechte dromen?

Als u vaak slechte dromen of nachtmerries ondervindt, zijn er sommige kruidensupplementen die u zult willen vermijden. Nachtmerries zijn een universele ervaring en goed voor maximaal 70 procent van alle dromen bij volwassenen. Kruiden die angst en depressie verhogen of invloed op hormonen en neurotransmitter niveaus kunnen verhogen de frequentie of de levendigheid van slechte dromen. Als u gevoelig voor slechte dromen, overleggen met een geregistreerde medische kruidkundige en een arts om te bepalen of een kruidensupplement OK voor u te nemen.

Cafeïne producten

Producten die bevatten grote hoeveelheden cafeïne, zoals koffie, kan zwarte thee, groene thee, guarana, '' energy drinks '' en energie supplementen, verhogen van problemen met slapeloosheid en nachtmerries en slechte dromen verergeren. Volgens een studie gepubliceerd in "The International Journal of droom Research" in 2009 door het Centraal Instituut voor geestelijke gezondheid in Duitsland, mensen die lijden aan slapeloosheid hebben meer kans om te ervaren slechte dromen en nachtmerries tijdens slaap. Wanneer u door perioden van slapeloosheid gaat, Slaapdeprivatie en vermoeidheid kunnen leiden tot verhoogde stress en angst, wat leidt tot een verhoogde frequentie van nachtmerries. Alle cafeïnehoudende producten die stimuleren het zenuwstelsel verhoging van angst en te voorkomen dat normale slaap cycli moeten worden vermeden in de late namiddag en 's avonds.

Griffonia Bean

Griffonia Boon is een kruidensupplement vaak op de markt gebracht in supplementen voor het hoge gehalte van een serotonine-voorloper genoemd van 5-hydroxytryptophan, ook bekend als 5-HTP. Griffonia bean als een kruidensupplement kan verhogen van serotonine in het lichaam en een significant effect hebben op droomervaringen. In een studie gepubliceerd in "The Journal of Sleep Research" in 2001, onderzocht onderzoekers van de Harvard Medical School de effecten van SSRI drugs over de inhoud van dromen. Patiënten ervaren door het verhogen van serotonineniveaus, intensere dromen die vaak had verhoogde niveaus van bizarreness. Gebruik griffonia bean aanvult met de nodige voorzichtigheid als u gevoelig voor nachtmerries, en overleg met een arts voordat u in combinatie met voorgeschreven medicijnen of levensmiddelen met een hoog in tryptofaan.

Valeriaan

Valeriaan zorgt ervoor dat sommige mensen ervaren meer levendige en krachtige dromen. In een studie gepubliceerd in "Menselijke Psychofarmacologie" in 2001, bestudeerde onderzoekers uit de onderzoeksgroep Psychofarmacologie in het Verenigd Koninkrijk de effecten van Valeriaan op patiënten met stress-geïnduceerde slapeloosheid. Terwijl valerian aanzienlijk verbeterd symptomen van stress en angst, had het ook een neveneffect van het verhogen van de levendigheid van dromen. Onderzoekers concludeerden dat Valeriaan een directe actie op REM-slaap, heeft omdat het bevat iridoid chemicaliën en essentiële oliën die zowel serotonine als opioïde receptoren in het lichaam te stimuleren. Als u al gevoelig voor slechte dromen bent, Valeriaan kan versterken de levendigheid en het effect van uw dromen en moet worden vermeden. Overleg met uw arts alvorens valerian root producten te kopen.

St. Janskruid

St. Janskruid mag de frequentie of de levendigheid van slechte dromen bij sommige mensen verhogen. Terwijl St. Janskruid ontslaat milde depressie, angst en stress die bijdragen aan slechte dromen en nachtmerries, de gevolgen van zijn fytochemicaliën voor serotonine, benzodiazapene en GABA receptoren kunnen leiden tot steeds meer levendige dromen ook. Volgens Kerry beenderen en Simon Mills, auteurs van "Beginselen en praktijken van fytotherapie," bevat St. Janskruid chemische stoffen die invloed op het zenuwstelsel en het stimuleren van de receptoren voor neurotransmitters, waaronder hypericine, hyperforin en pseudohypericin. St. Janskruid gebruik met voorzichtigheid en stoppen met het gebruik als slechte dromen en nachtmerries sterker, levendiger of meer bedroevend worden. St. Janskruid niet combineren met voorgeschreven medicatie.

Hop

Hop is Ea traditionele folk remedie voor slapeloosheid en slaap stoornissen, vaak geplaatst in kruid kussens voor het opwekken van de slaap. Echter volgens Susanna Lyle, Ph.D. hop auteur van "Eat Smart, verblijf goed," ook daad als een milde depressivum op het zenuwstelsel. De bloemen bevatten zuren genaamd humulone, lupulone en valerianic zuur, die het zenuwstelsel verdoven en symptomen van depressie kunnen verergeren. Als u ervaart slechte dromen, slaapstoornissen en nachtmerries die gerelateerd zijn aan depressie, Vermijd de inname van hop producten. Overleggen met een arts en een geregistreerde medische kruidkundige om te bepalen of hop OK voor u zijn te nemen.


gerelateerde artikelen