How to Beat buik zwellen in twee weken

June 9

How to Beat buik zwellen in twee weken

Het is mogelijk om te verslaan buik zwellen in twee weken. Opgeblazen gevoel gebeurt wanneer voedsel dat niet correct heeft zijn verteerd door het spijsverteringsstelsel reist. Dit zorgt ervoor dat overtollige lucht in de maag, waardoor een opgeblazen, opgezwollen buik. Verschillende stappen ondernemen om te elimineren buik zwellen in twee weken.

Stap 1

Gebruik verse muntblaadjes of thee zakjes pepermunt thee maken. Plaats een theezakje of thee bladeren in een kopje kokend heet water. Honing of citroen toevoegen naar smaak. Pepermunt thee helpt bij het verminderen van het gas dat is gevangen in je maag, waardoor dat opgeblazen gevoel.

Stap 2

Het drinken van 8 à 10 glazen water per dag.

Stap 3

Drink twee tot drie kopjes hete gember thee per dag. Gember theezakjes kopen. Maak uw eigen gember thee door snijden en wassen van verse gemberwortel en het weekwater in warm water. Voeg honing naar smaak. Gember is bekend dat het breken van de vetzuren in de darmen, die kunnen verminderen opgeblazen gevoel en het systeem te reinigen.

Stap 4

Uitknippen of verminderen van voedsel dat gas veroorzaken. Knip voedsel zoals snoep, Franse frietjes en hamburgers. Kruidig voedsel zoals curry's en hete salsas uitgesneden.

Stap 5

Eet vijf kleine maaltijden per dag; Hiermee stopt u uit meer dan tevreden te stellen. Kiezen van gezonde snacks, zoals noten, fruit en volkoren brood.

Stap 6

Neem antacidum tabletten zoals Tums of Renni. Neem ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Waarschuwingen

  • Als de symptomen aanhouden na twee weken, raadpleeg dan uw arts.

Wat die u nodig hebt

  • Water
  • Pepermunt thee
  • Gember thee
  • Fruit
  • Noten
  • Antacidum tabletten

gerelateerde artikelen