Hoe om een gebroken voet Tape

June 3

Hoe om een gebroken voet Tape

De menselijke voet bevat 26 botten. Samen met de botten bevat de voet een groot netwerk van ligamenten, pezen, zenuwen en bloedvaten. De complexe structuur van je voet kunt laten gevoelig voor schade. Een gebroken voet kan optreden als gevolg van een directe klap, overmatig gebruik, ernstige wendingen of een zwaar verloren voorwerp. De behandeling van een gebroken voet grotendeels afhankelijk van de ernst van de breuk, maar kunt opnemen immobilisatie of chirurgie. Atletische taping van de voet is geen vervanging voor medische zorg. Taping kan echter helpen ondersteunen de voet wanneer jullie terugkeren naar atletiek of oefening na uw letsel.

Stap 1

Het bereiden van de voet en enkel te worden geplakt door wassen met antibacteriële zeep. Voldoende om ondersteuning te bieden aan uw achterste voet, opnemen u het enkel in de grondverf. Overweeg scheren van het getroffen gebied om te voorkomen dat atletische tape vasthouden aan je haar. Droog uw voet en de enkel volledig met een handdoek.

Stap 2

Positie van de voet te worden geplakt in een neutrale positie. Je hiel moet rusten op een tafel of stoel met je tenen wijzen naar het plafond.

Stap 3

Toepassing van twee 2 inch-bij-2 inch stukken van dressing tot je enkel. Een aan de voorkant en de andere toepassen op de achterkant van je enkel in de buurt van uw genezen. Spray een lichte coat van lijm spray om te voorkomen dat deze stukken verplaatsen.

Stap 4

Wikkel de pre wikkel rond uw voet en de enkel. Pre wrap is ontworpen om te dienen als een extra laag van bescherming, en het voorkomt bovendien dat de atletische tape vasthouden aan uw voet en de enkel. Toepassing van het begin van de pre-omslag aan de bovenkant van je enkel in een cijfer-acht-mode. Blijven de pre wrap toepassen totdat u het gebied tot de bal van uw voet hebben gedekt.

Stap 5

Breng twee ankers van atletische tape over uw pre wrap. Plak een stukje atletische tape rond de bovenkant van je enkel. Een tweede strip van atletische tape vervolgens toe te passen, maar dit stukje tape moet een "U." Begint om één kant van je enkel, neerhalen de band rond uw Helen en van de andere kant van je voet aan je enkel. Zorg voor ondersteuning toegevoegd, maximaal drie 'U' s.

Stap 6

Een laag voor atletische tape in een cirkelvormige beweging rond je enkel toepassen op de bovenkant van je voet. Breng een tweede laag voor tape in een cirkelvormige beweging.

Stap 7

Tape of lijm spray toepassen door de uiteinden van uw atletische taping om te beveiligen van de tape.

Stap 8

Toepassing een paar stukken van tape op de hiel voor ondersteuning toegevoegd.

Waarschuwingen

  • Als de pijn aanhoudt zelfs met atletische taping, te stoppen met lichaamsbeweging en neem contact op met uw arts.

Wat die u nodig hebt

  • Anti-bacteriële zeep
  • Scheermes
  • 1 inch atletische tape
  • Pre wrap
  • 2 pleinen van nonstick dressing, 2 van de 2 inch
  • Lijm spray

gerelateerde artikelen