Weider Pro 4950-gebruikershandleiding

June 7

Weider Pro 4950-gebruikershandleiding

De Weider Pro 4950 is woning Krachtstation apparatuur waarmee u verschillende-krachttraining bewegingen uitvoeren. De machine is voorzien van een kabel en katrol systeem en tot 338 pond van de weerstand. U kunt bouwen van grootte en sterkte te verhogen door het raken van de verschillende spiergroepen met behulp van de machine alleen.

Specificaties

Er zijn zeven belangrijkste oefening stations featured op de Weider Pro 4950, waarmee u het uitvoeren van diverse routines waaronder borst persen, pec-dek flyes, biceps krullen, leg extensions en persen, lat pulldowns en militaire persen. Wijzigingen van deze oefeningen en anderen doen, kan je meer dan 70 oefeningen. De zitbanken is geschikt voor gebruikers met een gewicht van maximaal 300 pond. De machine beschikt ook over DuraStack gewichten, die zijn duurzaam en zorgen voor vloeiende bewegingen tijdens je tillen.

Vergadering en gewicht weerstand

Om te assembleren de Weider Pro 4950, is het het beste om een andere persoon te helpen. Zoekt u een geschikte locatie te plaatsen van de machine en vervolgens bereiden de hulpmiddelen: een verstelbare sleutel, een standaard en Phillips hoofd schroevendraaier, een rubber hamer, vet en plakband. Een grafiek is voorzien, zodat u gemakkelijk de onderdelen identificeren kunt te monteren. Er zijn vier manieren om het monteren van de machine. Beginnen met de vergadering van de frame instellen de base en skelet, gevolgd door de hendel van arm en been. Overgaan tot de vergadering van de kabel en katrol en tot slot de zetel vergadering. Elke trainingsstation heeft een maximumgewicht van de weerstand.

Onderhoud

De delen van de Weider Pro 4950 dient te worden verscherpt voordat u oefenen. Vervanging van beschadigde of versleten onderdelen en regelmatig schoonmaken van de machine met een vochtige doek. Controleer of de kabels strak door de retightening van de noten. De val van de kabel moet de kabel goed beveiligen zodat het blijft binnen de groef van de riemschijf. De kabels moeten niet worden overtightened of twisted.

Veiligheidsinformatie

De pin gewicht moet volledig worden opgenomen voordat u begint met het tillen. Houd uw handen en voeten weg van alle bewegende delen. Kinderen en huisdieren moeten worden gehouden van de machine. Voeg geen gewichten aan de stack. Volg ook de juiste richtsnoeren inzake gewicht zitplaatsen en de maximale weerstand van elke trainingsstation. Het gewicht stack moet worden beveiligd met behulp van het slot en pin gebruik door onbevoegden.


gerelateerde artikelen