Oefent Flare van reumatoïde artritis?

January 31

Oefent Flare van reumatoïde artritis?

Als je met reumatoïde artritis leven, proberen u waarschijnlijk te voorkomen van om het even wat die leiden een opstoot tot kan. Fakkels--deze perioden van hevige pijn en ontsteking--kan duren overal van een paar uur tot een paar dagen. Omgaan met hen kan eisen rest en medicatie. Hoewel fakkels zijn gekoppeld aan stress en infecties, is het niet altijd duidelijk wat de oorzaak van een opstoot voordoen.

De feiten

Tenzij u serieus uw gewrichten overwerkt hebben, is het zeer onwaarschijnlijk dat oefening ervoor zorgen uw reumatoïde artritis dat kan te flakkeren. Oefening veroorzaakt geen fakkels; het kan daadwerkelijk helpen uw pijn verminderen tijdens hen, zolang je het gemakkelijk en je lichaam niet te hard duwen. Uitgaven van een hele flare in bed kan verergeren uw pijn en maken het laatst langer, dus wijzigen uw reguliere fitness-regime te zacht op uw gewrichten en verder uit te werken tijdens uw flare.

De misvatting

De relatie tussen lichaamsbeweging en artritis is niet altijd duidelijk aan patiënten, en het kan gemakkelijk zijn om te veronderstellen dat uitoefening tot fakkels bijdraagt als uw reumatoloog raadt u aan om te voorkomen dat uw reguliere training tijdens een flare, zegt Susan Bartlett, Ph.D., in het midden van Johns Hopkins artritis. Als u denkt dat uw trainingsschema wordt veroorzaakt door uw reumatoïde artritis flare te praten met uw reumatoloog over uw zorgen dat.

Exercise Tips

Voordat u een oefeningsregime, moet je praten met uw arts over eventuele waarschuwingen of de wijzigingen die u misschien nodig aan uw reumatoïde artritis. In het algemeen, omvat een goede oefeningsprogramma voor artritis een mix van cardiovasculaire oefening, lichte krachttraining en bereik-van-motion oefeningen. Als u nog niet veel uitgeoefend, kunnen de klasse van een water oefening voor mensen met een reumatische aandoening een gewrichtontzienende manier aan de slag.

Waarschuwing

Je lichaam nooit te duwen totdat u in pijn bent, of ondervindt u een opstoot of niet. Als u pijn in een gewricht hebt, slaat u elke oefening bewegingen die belasting dat bepaalde gezamenlijke tijdens uw training. En post-oefening pijn serieus--als u meer dan mild spierpijn na je training voelen, het is waarschijnlijk een teken dat u wilt schalen terug.


gerelateerde artikelen