Gewicht opleiding voor een middelste Linebacker

October 14

Gewicht opleiding voor een middelste Linebacker

De middelste linebacker, soms aangeduid als de quarterback voor de verdediging, is verantwoordelijk voor het herkennen van de overtreding formaties en de verdediging dienovereenkomstig aan te passen. Middelste linebackers moet sterk genoeg zijn om te vechten uit offensief linemen, nemen neer running backs, pass dekking en ga stap-voor-stap met vloot ontvangers terug vallen.

NFL laagseizoen gewicht programma dag 1

De trainingroutine voor Brian Urlacher van de Chicago Bears voor het seizoen 2004 is een voorbeeld van het soort krachttraining te handhaven en verbeteren van de kracht en flexibiliteit als middelste linebacker nodig. Op de andere dag, zou Urlacher werken zijn borst, rug en biceps onder een routine bereid door conditioner Chip Smith. De routine opgenomen sets bankje persen, zittend werk op een roeiapparaat, hellingshoek persen, bar dips, lat pulldowns, dumbbell krullen, krullen met een barbell, en crunches en knie-ups werken buikspieren gezeten.

Dag 2

Urlacher van gewicht workout op dag 2 concentreerde zich op zijn triceps, schouders en benen. De training featured reinigt met een barbell, haalt zijn schouders met een barbell, been uitbreidingen op een been verlenging machine, squats met een barbell, zittende militaire persen, front werpt met halters, rechtop rijen met een barbell, kant laterals met halters, triceps extensions en nauwe greep bankje persen. Urlacher rustte 25 seconden--ongeveer de tijd tussen voetbal speelt--tussen sets en 60 seconden tussen soorten liften.

Olympisch Gewichtheffen

Mauro Pasquale, een Canadees arts, hoogleraar sportgeneeskunde kliniek exploitant en voormalig wereld kampioen powerlifter, interviewde een San Francisco 49ers coach op de manier waarop die hij zijn voetballers traint. Het doel is om elke speler de hijs routine die hij nodig in termen van massa, spier spiercoördinatie heeft, strijdkrachtgeneratie en voorkoming van letsel. De coach zegt dat Olympisch Gewichtheffen is de beste avenue voor het ontwikkelen van snelheid, kracht en sterkte, kenmerken nodig om te spelen de middelste linebacker. Clean & jerk en snatch liften, de twee competitie liften in de Olympische spelen, traint u uw lichaam uit te voeren als een "kinetische keten hoge stopcontacten en snelheid te genereren." Andere voordelen van Olympische tillen zijn dat het kracht en snelheid sneller dan powerlifting bouwt. Een waarschuwing: Olympische tillen is technisch en ingewikkeld, dus zoeken een coach die kan je goed leren.

In-Season Gewichtheffen

Het doel van een in-hijs seizoensbrochure is ter voorkoming van letsel en behouden van spiermassa zonder spierpijn. Aangezien een middelste linebacker is gebonden aan worden geslagen, tot op zekere hoogte tijdens een seizoen, moeten gewicht opleiding routines flexibel zijn om account voor verwondingen. Een middelste linebacker misschien gewicht trein één of twee of drie keer per week, afhankelijk van zijn lichamelijke conditie na de vorige wedstrijd. Stick met oefeningen die de atleten gewend aan tijdens het seizoen zijn. Een typische hijs sessie op een dinsdag bijvoorbeeld squats en andere liften gemengd met onderlichaam uitrekken, sprinter situps en Medicijnbal gooit. Op donderdag, vak squats en leg raises opknoping kan worden opgenomen in een sessie. En op vrijdag, bankje persen, lat pulldowns en dumbbell krullen kunnen worden gecombineerd met het lagere lichaam uitrekken.

Overwegingen

Als je speelt de middelste linebacker, hebt u meer dan alleen om gewichten te heffen. Urlacher uitgevoerd zijn opleiding op grote hoogte. Zijn gewicht werk werd gemengd met een programma ter verbetering van zijn uithoudingsvermogen in het vierde kwartaal, toen extreme vermoeidheid instellen in. Smith waargenomen dat Urlacher een stuk op elke spelen sprintte. Dus hij ontwierp een routine die bestaat uit korte explosieve uitbarstingen voor Urlacher uit te voeren en geladen zijn schoudervullingen met maar liefst acht extra ponden gewicht. Voeding is een belangrijke factor in het Urlacher de opleiding zo goed. Vanwege zijn zware werklast, Urlacher 2.000 calorieën per dag toegevoegd aan zijn dieet en toegevoegd extra eiwit in de vorm van gemakkelijk geabsorbeerd eiwit shakes. Ook mengt de 49ers coach krachttraining met airconditioning, wendbaarheid en plyometrics voor een totale workout-pakket en beklemtoont het belang van goede voeding.


gerelateerde artikelen