Symptomen van een allergische reactie op de armen

October 18

Symptomen van een allergische reactie op de armen

Want je handen en armen zo druk krijgt u zijn rond in de wereld, is dragen uw lasten en helpen u werkt, hun huid een primaire aanspreekpunt voor allergenen. Bovendien kunnen zij de breakout plekken voor allergieën aan dingen die u hebt ingenomen door eten of ademhaling. Dermatologen en allergologen suggereren u symptomatische behandeling eerst proberen, maar gaan voor hulp voordat je toevlucht tot krabben nemen. Dat opent slechts uw huid infectie bovenop de allergie.

Hives

Kasten, formeel bekend als urticaria, zijn zwellingen op de huid, soms met blistery puisten op de top, die bijna overal op het lichaam, met inbegrip van de armen en vooral de zachte binnenkant van ellebogen en bovenarmen kunt komen. Ze zijn niet altijd allergische, maar ook tekenen van stress of ziekte kunnen worden. Als allergische symptomen, kan netelroos ofwel contact met een allergeen of op geconsumeerde allergenen, met inbegrip van geneesmiddelen zoals penicilline ook verwijzen. Kasten op je armen kan u waarschuwen voor een allergie van het voedsel of contact met het potentieel om te schakelen levensbedreigende, of ze kunnen waarschuwen u zoeken uit de bron van schimmel of een ander ingeademde allergenen in uw huis.

Contact Dermatitis

Huid kan worden ontstoken als je een allergeen olie of stof, bijvoorbeeld de olie van Vergif Luur of eikengif tegenkomt. De reactie kan variëren van een licht jeukende roodheid tot grote en verspreiding van blaren, afhankelijk van uw blootstelling en gevoeligheid. Probeer te identificeren wat je heb gecontacteerd, en wassen van het gebied en geen kleren die gemachtigd zijn het allergeen voeren. Je zou ook allergisch voor iets in de detergentia of huidverzorging producten die u gebruikt. Bijvoorbeeld, zijn kamille en goudsbloem gemeenschappelijke botanische oliën die contact dermatitis kunnen veroorzaken bij mensen die bij ragweed stuifmeel niezen.

Eczeem

Ook bekend als atopische dermatitis, eczeem komt vaker voor op de ellebogen dan elders op volwassenen armen. Het kan een allergie aan iets in de lucht zoals huidschilfers of huisstof, of iets dat wordt gewreven is over de ellebogen, zoals wol of zepen weerspiegelen. Het over het algemeen weergegeven als de huid die is extreem droog, tot het punt van barsten en bloeden, en kan ook jeuk. U kunt verlichten de symptomen met hypoallergene crèmes of met topische steroïden.

Andere reacties

Bijna elke allergie of gevoeligheid kan verschijnen op de takken. Het goede ding is dat u waarschijnlijk merken op jezelf of een geliefde. Let op de snelheid met welke iedere huiduitslag of reactie spreads. Bijvoorbeeld, kan een ernstige latexallergie start zoals gezwollen, rode handen die geweest in handschoenen of gewoon vlekken op de huid waar het was geraakt. Het kan echter snel, vooruitgang op anafylactische schok dat onmiddellijke medische zorg vereist. Een gevoeligheid voor lijmen, zoals u in verbanden zoeken is meestal minder dringend maar kan worden schokkend. Overschakelen naar papieren rompslomp of zelf daaraan vastzittende tape.


gerelateerde artikelen