Waarom ben ik winnen gewicht wanneer ik Workout elke dag?

May 17

Waarom ben ik winnen gewicht wanneer ik Workout elke dag?

Soms werken elke dag doet niet het gewenste effect hebben als het gaat om gewichtsverlies. Als je merkt dat je naar de sportschool elke dag, maar nog steeds niet gewicht-- of misschien winnen gewicht--focus op op uw voeding verliezen, oefening routine en geen familie medische geschiedenis. Bespreek uw gewichtsverlies plan zorgvuldig om te zien waar het probleem zou kunnen zijn.

Dieet en voeding

Volgens studies uitgevoerd door Pennington Biomedical Research Center in Louisiana State University, bleek dat de eetlust na de uitoefening toenemen kan. Huis van de komst van de sportschool, kan je voelen famished en teveel calorieën eet. Kunt dit voorkomen door het hebben van sommige vers fruit klaar voor wanneer u thuis van uw eetlust onderdrukken of vervullen uw onbedwingbare trek. Soms kun je eten bewust meer te wijten aan de overtuiging dat aangezien u had uitgewerkt, je een traktatie verdient. Om gewicht te verliezen, moet je minder calorieën consumeren. Houd een dagboek voedsel voor het bijhouden van alles wat je eet en drinkt gedurende de dag.

Mager spier

Waarom ben ik winnen gewicht wanneer ik Workout elke dag?

Gewichtstoename kan ook optreden als gevolg van de toename van de spier massa. Wanneer je lichaam mager spierweefsel bouwt, het pond toe te aan uw gewicht voegen kan, maar het is mager spier vervangt dat vet. Wayne Westcott, directeur van onderzoek aan de South Shore YMCA in Massachusetts, stelt dat mager spier ook kunt de stofwisseling harder te werken, die vervolgens het verteringsproces en het totale calorie branden helpt. Hoewel de omvang tonen kan dat je gewicht hebt opgedaan, zal uiteindelijk de mager spier beginnen om vet te verbranden in een tempo dat tot gewichtsverlies leiden zal. Een manier om te testen of uw lichaam is het weergeven van positieve effecten van lichaamsbeweging is door het hebben van uw lichaamsvet gemeten. Dit zal u verzekeren dat vet wordt vervangen met mager spier. Bent u niet in staat om te testen uw lichaamsvet, vervolgens gewoon gebruiken meetlint of zien hoe je kleren passen.

Plateau

Soms worden mensen afvallen van dieet en lichaamsbeweging, en dan plotseling zien het gewichtsverlies stoppen of ze beginnen te langzaam het gewicht terug te krijgen. Fitness schrijver Dr. David L. Katz gelooft dat dit komt omdat uw lichaam heeft getroffen een "plateau". Je lichaam is gewend aan uw gebruikelijk dieet en lichaamsbeweging routine geworden en is gestopt met het verbranden van calorieën en mager spieropbouw tegen de koers die het ooit was. Dit probleem oplossen door het veranderen van uw fitness-regime te duwen uw lichaam terug in het gewicht-verlies proces. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat u wilt oefenen meer. Gewoon een oefening die is moeilijker te vinden of nemen meer weerstand.

Te veel Cardio

Er is ook de misvatting dat cardiovasculaire activiteit, zoals hardlopen, de beste manier is om een stal ponden. Dit is verre van de waarheid. Wayne Westcott is van mening dat krachttraining moet worden opgenomen in uw fitness-routine. Door toe te voegen in gewichten en weerstand, de stofwisseling van uw lichaam pieken en blijft burns calorieën post workout en zelfs in rust. Dit leidt ook tot mager spieropbouw, die dan vet vervangt. Hoewel cardiovasculaire activiteit is een geweldige manier om calorieën te verbranden, moet niet de enige oefening.

Gezondheid en genetica

Neem een kijkje op uw familiegeschiedenis. Kunt u ontdekken dat een familielid had een schildklier probleem, vroege menopauze of zelfs een hormonale aandoening--die allemaal tot gewichtstoename leiden. U kan ook ontdekken dat er in uw genetica te bouwen meer kracht, in plaats van afvallen. Bezoek aan uw arts of praten met sommige familieleden om te zien wat problemen in het spel.


gerelateerde artikelen