Science activiteiten voor kinderen in de buurt van Hillsborough (North Carolina)

November 27

Science activiteiten voor kinderen in de buurt van Hillsborough (North Carolina)

Hillsborough is een klein stadje in North Carolina met nauwelijks meer dan 6000 inwoners, maar het net buiten Durham zit op de rand van de driehoek snelgroeiende regio. Met de korte afstand tot de steden van Durham, Chapel Hill, Raleigh en hun omliggende steden hebben Hillsborough families in de buurt van toegang tot een aantal educatieve en recreatieve activiteiten. Het gebied is ook een hub van wetenschappelijk onderzoek, wat op vele educatieve mogelijkheden neerkomt, met inbegrip van kindvriendelijke.

Musea

Er zijn diverse musea in de omgeving, en een paar zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Het Museum van het leven en de wetenschap in Durham, biedt ongeveer 14 mijl van Hillsborough, verschillende hands-on exposities voor kinderen van alle leeftijden, met inbegrip van een vlinder huis, de insectarium en de kinderboerderij. Voor kinderen biedt 6 jaar en jonger, het spel te leren gebied een klimwand, blokken, dramatische spelen en tactiele voorwerpen, alsook de zachte Zone voor zuigelingen en peuters. Voor oudere kinderen zijn er verschillende stations voor het uitvoeren van experimenten en leren van wetenschappelijke concepten.

Het Kidzu Children's Museum--ongeveer 12 mijl afstand in Chapel Hill--heeft ook vele hands-on exposities voor kinderen van alle leeftijden. Ruimten, zoals de bouwstreek beweren en de boerenmarkt kan helpen kinderen begrijpen wetenschappelijke begrippen met betrekking tot natuurkunde, biologie, ecologie en meer. Verken een scala aan andere concepten speciale programma's en evenementen.

Leren over dieren

Dieren helpen kinderen leren wetenschappelijke begrippen met betrekking tot de anatomie, biologie, ecologie, en meer. Op de Duke Lemur Center in Durham, kunnen kinderen van alle leeftijden leren over sommige bedreigde soorten lemuren en andere primaten. U kunt deelnemen aan een begeleide groepsreis van de faciliteit, die veel informatie over de primaten tentoongesteld bevat, of u kunt betalen extra voor een privé rondleiding waarin een kijkje achter de schermen kijken naar de dieren. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Informatie over leeuwen, tijgers, luipaarden, wolven en meer bij de Conservator van Center in Burlington, ongeveer 20 mijl van Hillsborough en buiten de driehoek. Er zijn vele reizen beschikbaar, maar de familie tour biedt mogelijkheden voor gesprek met de gids, die beter geschikt voor kinderen is.

Outdoor activiteiten

Wanneer kinderen buiten in de modder krijgen, heb ze niet een goede tijd, zij kunnen ook leren over wetenschap. Bij de Eno River State Park in Durham, kinderen kunnen genieten van het zwemmen, peddelen en leren over de natuur. Leren kinderen over de plaatselijke ecologie, met inbegrip van de planten en dieren in het wild bevolking verschillende tours en evenementen.

Op de weg op de Jordan Lake staat Recreation Area in Apex--ongeveer 30 mijl buiten Hillsborough--u kunt genieten van zwemmen en watersporten terwijl ook leren over natuur. Het park is een van de grootste zomerverblijven van de zeearend en rondleidingen leren kinderen over deze bedreigde soort.

Andere opleidingsmogelijkheden

Morehead Planetarium en Science Center in Chapel Hill, kinderen ontdekken de geheimen van de ruimte en leer meer over natuurkunde, astronomie en andere wetenschappen door middel van hands-on activiteiten. Bekijk één van de vele planetarium shows of informatie over aardbevingen, instandhouding en meer in een van de andere exposities.

Leren kan zijn plezier op de muziek Explorium in Durham waar kinderen over natuurkunde en geluid wetenschappen leren terwijl u muziek afspeelt. De muziek met wetenschap verrijking programma moedigt kinderen aan het verkennen van de wetenschap van geluid door middel van een scala aan instrumenten.


gerelateerde artikelen