Kruiden voor de eetlust onderdrukken

February 5

Kruiden voor de eetlust onderdrukken

Een gezond dieet met oefening is de beste eetlust suppressant. Er zijn vele natuurlijke bronnen voor de vermindering van de eetlust, echter. Kruiden komen uit niet-woody planten en hebben bewezen te worden effectief eetlust suppressants.

Groene thee

Groene thee kan bieden u eetlust onderdrukken, alsmede een verhoging van de stofwisseling voor vetverbranding. Deborah Mitchell, auteur van "The dieet pil Guide" zegt dat u moet 3 tot 6 kopjes groene thee per dag te helpen beheren van uw eetlust.

Paardebloem

Paardebloem kan beteugelen uw hunkeren voor snoep, naast spoelen uit de nieren en het stimuleren van uw metabolisme. Het heeft een licht laxerende werking op de darmen en kan helpen bij het reinigen. U kunt nemen paardebloem op een aantal manieren---via capsule of door het maken van thee mee.

Venkel

Heb misschien je gehoord van het gebruik van venkel als een specerij--vooral in pizza of Italiaanse gerechten. Venkel kan echter worden gebruikt voor de gezondheidsvoordelen zo goed. Het is bekend voor het verminderen van slijm en vet van het darmkanaal en is ook een natuurlijke eetlustremmer. Venkel kan worden gekocht als losse of zakjes thee en tincturen.

Zoethout

Zoethout wortel, ook bekend als "zoete wortel," staat bekend om haar rustgevende en versterking van de eigenschappen in het lichaam. Het regelt ook bloedsuikerspiegel--dit vermindert uw hunkeren voor snoep. Zoethout kan worden genomen in tinctuur, uittreksel of thee gemaakt van de gedroogde wortel.

Kaneel

Kaneel is bekend om zijn positieve effect op de bloedsuikerspiegel en insuline, vandaar het verminderen van hunkeren voor snoep. Kaneel stimuleert ook vetcellen en hun vrijlating zegt Ann Louise Gittleman, auteur van "Fat Flush Plan."

Siberische Ginseng

Geven niet alleen kunt Siberische ginseng u extra energie, ook kan stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en verminderen van hunkeren naar. Vanwege de stimulerende werking op je lichaam, gebruik geen hebt u hoge bloed druk, angst of drankje cafeïne. Ginseng kan worden gekocht in de vorm van capsule, thee of tinctuur.


gerelateerde artikelen