How to Lose 20 pond in 10 weken

June 29

How to Lose 20 pond in 10 weken

De meest effectieve formule voor gewichtsverlies is dieet plus oefening. Wanneer u gezond eten met een actieve levensstijl combineert, kunt u 20 pond verliezen in 10 weken. Met een gestage daling in gewicht elke week verminderen u ook uw risico voor de gezondheid aandoeningen zoals diabetes, hart-en vaatziekten en beroerte.

Minder calorieën, meer succes

How to Lose 20 pond in 10 weken

Elke pond is gelijk aan 3500 calorieën. Calorieën zijn energie winkels uit het voedsel dat je eet. De meeste calorieën worden gebruikt voor dagelijkse activiteiten zoals tandenpoetsen, het schoonmaken van het huis en het werken. Wanneer u een overtollige hoeveelheid calorieën hebt, slaat je lichaam verhoging die leidt tot gewicht krijgen. Wanneer uw doel is een gewichtsverlies van 20 pond in 10 weken, doel voor het verliezen van niet meer dan twee ponden per week--dit vertaalt in een vermindering van de calorie van 1.000 per dag.

Eten van Lean

How to Lose 20 pond in 10 weken

Een gezonde voeding is onderdeel van de vergelijking als het gaat om het verliezen van 20 pond. Altijd met uw arts te spreken over het beste dieet plan voor uw gezondheid. Veel groenten en fruit in uw dagelijkse menu opnemen. Mager vlees zoals Turkije, kip en vis eet en bonen en eieren toevoegen als alternatieve eiwitbronnen. Consumeren hele korrels pasta en brood in plaats van wit brood. Drink water voor hydratatie en drankje vetarme zuivelproducten voor calcium. Streven naar vermindering van uw calorische-inname door 500 tot 700 calorieën per dag toe te voegen aan je dagelijkse 1.000 calorie-tekort.

Controleer uw gezichten

How to Lose 20 pond in 10 weken

Oefening voegt aan uw calorie-beperking en u dichter bij uw gewichtsverlies doel brengt. Willen branden ongeveer 300 tot 500 calorieën per dag. De gemakkelijkste manier om 300 calorieën te verbranden is tot 3 mijl lopen. Lopen in een tempo dat je laat iets ademloos, maar kunnen uitvoeren op een gesprek. Andere calorie-verbranding opties omvatten full-body activiteiten zoals fietsen, dansen, joggen, zwemmen en langlaufen. Een 160-pond persoon ongeveer 7,3 calorieën per minuut verbrandt tijdens het fietsen op 10 mph. Als u wilt uw aanbevolen aantal calorieën verbranden, cyclus voor 41 tot en met 68 minuten.

De pijl schieten

Meer calorieën te verbranden en het verhogen van uw metabolisme door weerstand opleiding toe te voegen aan uw wekelijkse trainingroutine. Spierweefsel verbrandt calorieën, zelfs wanneer u in rust. Het meer spierweefsel die u ontwikkelt, de meer calorieën je verbrandt gedurende de dag. Oefeningen voor al uw grote spiergroepen, met inbegrip van uw schouders, borst, rug, kern van de armen en benen te omvatten. Gebruik oefeningen zoals push-ups, sit-ups, squats, lunges, pull-ups, arm krullen en schouder persen met halters, oefening bands, halters of uw lichaamsgewicht als weerstand.

Hit van de Bulls-Eye

How to Lose 20 pond in 10 weken

Streven naar het uitvoeren van uw cardiovasculaire oefeningen op de meeste dagen van de week. Voer minimaal 150 minuten per week van cardio-oefeningen. Uw sterkte opleidingsoefeningen doen twee of drie dagen per week met twee dagen rust tussen weerstand-training sessies. Deze wekelijkse evenwichtige routine, samen met een goed dieet eten elke dag, zal resulteren in een minimum van twee pond verloren per week-- en dus, in 10 weken, u zal hebben succesvol en gezond afgesneden 20 pond je lichaam.

Uw prijs claimen

Je voedsel opnemen in een dieet dagboek voor het gemakkelijk bijhouden van je calorieën. Delen van uw vooruitgang met iemand die u vertrouwt, die ook houdt u verantwoording afleggen aan uw dieet en lichaamsbeweging programma. Vindt u dat een non-foodproducten beloningssysteem je motiveert. Bijvoorbeeld, koopt zelf een hart-tarief monitor horloge wanneer je hebt verloren 10 pond, die je motiveren zal om te blijven uw workout routine.


gerelateerde artikelen