Onverklaarbare Foot Pain

February 27

Onverklaarbare Foot Pain

Er is een breed scala van mogelijke oorzaken van mond pijn. Mond pijn kan worden ervaren in enig deel van de voet van je hielen naar je tenen. De pijn kan variëren van ongemakkelijk uitschakelen. Sommige mond pijn kan worden behandeld thuis, terwijl sommige pijn medische aandacht vereisen zal. Daarnaast kunnen sommige mond pijn een teken van een onderliggende aandoening. Als u mond pijn toeneemt of verbetert niet met thuiszorg ondervindt, raadpleeg dan uw arts.

Oorzaken

Meeste mond pijn wordt veroorzaakt door verwonding of ten onrechte voorzien van schoenen, volgens de Mayoclinic.com. Een slecht passende paar schoenen kan leiden tot eeltknobbels, eelt, gevallen bogen en plantaire wratten, die allemaal pijnlijk zijn. Als u uitoefenen, of op enigerlei wijze overmatig gebruik je voeten, kan je voet pijn worden veroorzaakt door een blessure. Verstuikingen en fracturen in de voeten zijn erg pijnlijk en moeten worden behandeld door een professionele gezondheidszorg. Er zijn momenten, maar wanneer de oorzaak van de pijn van uw voet is niet zo duidelijk. Wellicht te laat uw arts controleren op eventuele onderliggende voorwaarden, die mogelijk uw pijn veroorzaken.

Onderliggende voorwaarden

Wanneer de reden voor mond pijn niet bekend is, is het belangrijk om te laten uw arts controleren op eventuele onderliggende voorwaarden hebt. Osteoartritis en reumatoïde artritis kunnen zowel voet pijn veroorzaken. Diabetes kan ook leiden tot u te voet pijn ervaren. Wanneer dit gebeurt, is het hierna diabetische neuropathie. Dit is een zenuwpijn die is intens en je tenen tot kramp kan veroorzaken. Voor een diabetespatiënt kunt goed bloed glucose controle voorkomen van de pijn. Zodra uw arts de oorzaak van de pijn van uw voet bepaalt, zal behandeling van de pijn gemakkelijker worden.

Preventie en behandeling

Volgens Medline Plus zijn er verschillende manieren die u kunt verlichten mond pijn thuis. Houd de getroffen voet verhoogd, zal ijs toepassingen en lopen zo weinig mogelijk helpen verminderen pijn. Over-the-counter pijnstillers kunnen ook helpen. Als wratten en callouses zijn waardoor je pijn, verhuizers zijn verkrijgbaar bij drugs- en kruidenierszaken. Omdat uw schoenen meestal een groot deel van het probleem zijn, kan investeren in een paar hoge kwaliteit schoenen die goed passen helpen met uw mond pijn. Ook bij de uitoefening, Draag schoenen geschikt voor oefening. Voet van problemen, wanneer zij zich, zoals ingroeiend teennagels en eeltknobbels voordoen, voorkomt u dat het probleem uit de hand.

Waarschuwingen

Als je pijn u niet in staat om te lopen maakt, zie uw arts onmiddellijk. Evenzo, als u weet dat de pijn werd veroorzaakt door een blessure, Raadpleeg uw arts. U zult waarschijnlijk moeten röntgenfoto's om te controleren voor breuken of fracturen. Dit zal waarschijnlijk moet u dragen van een cast of splint terwijl de voet geneest. Als je mij niet een blessure herinneren kan, maar uw voet niet met thuiszorg binnen twee weken verbetert, get it gecontroleerd.


gerelateerde artikelen