Hoeveel calorieën zijn in één kaas Stick?

August 8

Een snack gevonden in vele verpakte school lunches, kaas stokken kunnen voedzaam voor kinderen en volwassenen. Kaas-stokken komen individueel verpakt voor gemakkelijk transport en bieden calcium en andere voedingsstoffen.

Calorie inhoud

In een Kraft mozzarella kaas stok zijn er 80 calorieën, volgens My Fitness Pal. Er zijn 6 g totale vetgehalte, 1 g, koolhydraten en eiwitten 8 g. Deze waarde zal variëren afhankelijk van het product merk en soort kaas gebruikt. Kaas met minder vet sticks bevatten doorgaans minder calorieën en minder vet.

Voedingswaarde-informatie

Een kaas stick bevat 20 mg cholesterol en 220 mg natrium, en mag niet worden een gezonde optie voor individuen die streven om te bezuinigen op totale Natrium inname. Een kaas stok kan ook zorgen voor 4 procent van de dagelijkse waarde van vitamine A en 15 procent van calcium, gebaseerd op een 2000 calorieën dieet.

Zuivel aanbevelingen

Kaas sticks zijn een deel van de melk, yoghurt en kaas groep. Het USDA raadt aan dat volwassen mannen en vrouwen naar drie bekers of porties zuivel per dag streven. Twee stokken tellen als een zuivel portie kaas.


gerelateerde artikelen