Wat Is de standaard grootte van een traptrede?

July 26

Wat Is de standaard grootte van een traptrede?

Trappen kunnen gevaarlijk zijn. Vallen van de trap doden duizenden mensen elk jaar in de Verenigde Staten en miljoenen meer verwonden. Er zijn geen algemeen aanvaarde normen voor het ontwerp van de trap stappen, er zijn algemene richtsnoeren bedoeld om het risico van ongevallen. Lokale gebouw en brand codes bevatten regels om trap veiligheid te garanderen, en sommige hebben de bepalingen van de nationale Baugesetzbuch opgericht door de bouw van ambtenaren en Code Administration (BOCA) aangenomen.

Uitbreidingskaart hoogte

De belangrijkste veiligheidsfunctie van stappen is dat ze uniform in hoogte zijn. Een plotselinge vertrek van een zelfs gradatie kan leiden tot u te misstap, zodat bouwvoorschriften in het algemeen krappe toleranties op de variatie in hoogte uitbreidingskaart vereisen. De BOCA-code ook geeft een maximale hoogte voor elke stap van acht en een kwart inch. Sommige codes beperken deze hoogte nog verder beperken de stijging tot slechts zeven inch.

Toonhoogte

De toonhoogte van een trap is hoe steil, specifiek de hoek uit hetzelfde punt op een stap naar de volgende. Degenen die trap studeren geloven een worp van tussen 20 en 50 graden is veilig, en worden binnen het bereik van 30 tot 35 graden is het beste. Een andere vuistregel voor uitbreidingskaart en loopvlak ontwerp is dat de som van de twee dimensies tussen 17 en 17 en een halve inch. Als een riser zeven inches hoog is moet de profieldiepte niet meer dan 10 en half inch diep. Deze dimensies ook leiden tot een veilige toonhoogte hoek van 34 graden.

Loopvlak diepte

De BOCA richtsnoeren ook opgeven van een minimale profieldiepte van negen inch en zorgen voor een uitsteeksel van een inch, die bekend als de ten staat. Sommige veiligheidsgroepen suggereren in plaats daarvan een minimale loopvlak van 11 inch. Net als bij uitbreidingskaart hoogte, is het belangrijk dat de profieldiepte zo consistent mogelijk te vermijden waardoor u te struikelen.

Breedte

Lokale codes opgeven meestal trap stap breedte grenzen. Meestal is het minimum voor een woning van twee voeten acht inch tot drie voet en zes duim. Er zijn geen maximale breedtes, maar trap breder zijn dan 44 inch hand rails kunnen vereisen.

Aanvoer

Lokale codes mogelijk aanvoer voor trappen die meer dan in totaal 12 voet toenemen. Zo ja, is de lengte van de landing moet gelijk is aan of groter is dan de breedte van de stappen.


gerelateerde artikelen