Senior Citizen Veiligheidstips

August 19

Senior Citizen Veiligheidstips

Nationale stelt misdaad preventie de Raad dat senioren vaak het doelwit van financiële zwendel zijn omdat ze zich niet bewust van scammed en toegang tot contant geld of krediet wellicht. Sommige mensen prooi op senioren en con hen in waardoor ze geld, maar ze kunnen ook pijn ouderen fysiek en mentaal. Senioren moeten worden ijverig en opgeleide met hun eigen veiligheid thuis en bij het publiek.

Persoonlijke veiligheid

Als u een senior bent treden lichamelijke én geestelijke vertragingen gewoon van het verouderingsproces. Dit kan de behoeften van uw persoonlijke veiligheid in gevaar brengen om vele redenen. Als u op risico om te vallen of een chronische ziekte die dringende medische zorg nodig hebben, kunt krijgen van een systeem voor gezondheidsmonitoring u zich veilig voelen. Een soortgelijk aan leven Alert systeem voor gezondheidsmonitoring zal klinken voor hulp als u zijn gedaald of zijn niet in staat om te praten vanwege een hoofdletsel of beroerte. De meeste systemen zijn draagbaar en kunnen worden gedragen als een ketting of armband. Zodra de knop is ingedrukt, hulpdiensten of de primaire verzorger wordt onmiddellijk meegedeeld en contact met de klant wordt gemaakt. Anderen zoals WHMS of draagbare systemen, voor gezondheidsmonitoring waarschuwen medisch personeel van eventuele wijzigingen in het lichaam via sensoren.

Woon alleen als een senior burger kan ook uw huis om indringers te openen. Roofdieren kunnen op alert zijn op de prooi op degenen die terug kan niet vechten of die bereid zijn om hun deuren open voor vreemden kan worden. Een goede buurt support systeem zal u toelaten om hebben een extra set van ogen op uw huis in geval is verdachte activiteit plaatsvindt. ADT stelt opzetten van een systeem van de huisveiligheid dat indringers dwarsbomen zal, als ze zien dat veiligheid borden en stickers. Zorg ervoor dat uw beveiligingssysteem is direct gekoppeld aan rechtshandhaving zodat hulp snel zal worden ontvangen.

Fraude bewustzijn

Als een senior burger is het mogelijk een groter risico voor worden benut door familieleden of oplichters. Het Federal Bureau of Investigation verklaart dat sommige senioren zijn gerezen om zeer vertrouwende evenals vriendelijke en beleefde persoonlijkheidstrekken. Dit brengt hen in gevaar te worden uitgebuit en bedrogen in het geven van anderen geld of persoonlijke gegevens zoals geboortedatum en sofi-nummers. Als je merkt dat je wordt benaderd door een vreemdeling die persoonlijke informatie vraagt of verzoekt u deel te nemen in een gratis tekening of een wedstrijd, geef nooit uw persoonlijke informatie en Meld uw naam om het even wat niet tenzij u het bedrijf of de persoon weet. Als in geval van twijfel hun informatie nemen en bespreek het met uw familie of een advocaat alvorens een besluit te nemen.

Geweld tegen ouderen

Geweld tegen ouderen is een ernstig misdrijf dat raakt aan het slachtoffer fysiek en emotioneel. Geweld tegen ouderen kan in een verpleeghuis, door een assistent van de gezondheid van het huis, kennismaking, vreemdeling of helaas, door uw eigen familieleden optreden. Worden ijverig zijn als een caregiver maakt je ongemakkelijk voelen. Wees niet bang om te vragen voor iemand anders te helpen u in plaats van dat verzorger. Medline Plus definieert ouderling misbruik als iets te doen of bij gebreke om iets te doen met een senior burger die leidt tot schade aan hen of zet ze in een dreigend gevaar. Dit kan gebeuren als iemand die zorg voor je uw geld, woning, krediet of persoonlijke bezittingen steelt. Verwaarlozen u fysiek door het onthouden van voedsel, is geneeskunde of bij gebreke om u te helpen met algemene hygiëne ook als misbruik. U fysiek aanvallen door raken, het ponsen of het kneuzen u is ook iets dat mag niet worden getolereerd. Zorg ervoor dat iemand die u over uw onrechtmatige situatie of bel wetshandhaving onmiddellijk vertrouwt vertellen.


gerelateerde artikelen