Wat te graveren op een hart medaillon voor een dochter?

June 22

Wat te graveren op een hart medaillon voor een dochter?

Gravure van een speciale liefde briefje op uw dochter hart medaillon is een ideale manier om haar geschenk personaliseren. Medaillons zijn meestal gemaakt van stevig metaal, zodat ze een leven lang kunnen duren wanneer met zorg behandeld. Kies gegraveerde woorden zorgvuldig zodat ze betekenisvol voor je dochter zijn en haar maken zich speciaal voelt.

Prinses-geïnspireerde zinnen

Jonge meisjes vaak gelezen sprookjes over gewone vrouwen of tieners die beurt in prinsessen, zodat de titel "Princess" een sentimentele betekenis draagt. Het is een vrouwelijke titel die vaak dochters voelen maakt speciaal en belangrijk. Rekening houden met gravure van zinnen zoals "My Little Princess," "Daddy's Princess" of "onze mooie prinses," voor een hart medaillon. Prinses-geïnspireerde gravures zijn ideaal als uw dochter nog thuis woont en volwassenheid nog niet ingevoerd, of als u noemde haar gelijknamige toen ze jong was.

Voor eeuwig gravures

Een jonge dochter groeit uiteindelijk tot een volwassene, worden dus medaillon gravures die zich op eeuwige liefde richten nog zinvolle jaren zijn nadat het medaillon is ontvangen. Eeuwige zinnen, zoals "een dochter is voor altijd," "voor altijd in ons hart" of "Forever je ouders," Toon een kind dat uw liefde eeuwig en onvoorwaardelijk is. Gezegden die uitdrukking geven aan uw eeuwige liefde zijn ideaal voor verjaardagen, afstudeerders en feestdagen, omdat ze laten uw dochter zien dat ze altijd speciale zelfs met het verstrijken van de tijd zullen.

Gezegden over hart

Wanneer je uw dochter een hartvormig medaillon geeft, zijn gravures, waarin het woord "heart" passend voor de gelegenheid. "Gij zijt de vreugde in mijn hart," zul je altijd een stukje van mijn hart "of"Altijd dicht bij je hart,"zijn inspirerende uitingen van liefde, volgens de website medaillon magazijn. Ook al hart-geïnspireerde gezegden paren vaak gebruikt om hun liefde te drukken, kunnen ouders deze zinnen ook gebruiken om te demonstreren hun oprechte liefde voor een dochter.

Gepersonaliseerde Love Notes

Het graveren van een gezegde dat specifiek is gericht op de belangen van uw dochter. "Naar onze kleine cheerleader," "uw muziek heldert onze wereld" of "Onze favoriete all-star", worden expressies die uw liefde en steun voor uw dochter hobby's. Beroemde quotes, songteksten en religieuze gezegden zijn ook speciale manieren om uw liefde te drukken, maar de meeste moeten worden ingekort om te passen op een hart medaillon. "Sunshine of our lives" "Apple of my eye" en "Butterfly Kisses," zijn memorabele gravures die uitdrukken van uw liefde.


gerelateerde artikelen