Lijst van eiwitdranken

March 15

Lijst van eiwitdranken

Eiwitdranken worden gebruikt door een verscheidenheid van mensen, van bodybuilders tot lijners. Niet alle eiwitdranken zijn hetzelfde. Sommige zijn vol met voedingsstoffen en zijn hoog in calorieën om energie te leveren voor oefening, terwijl anderen als gezonde maaltijd vervanger opties dienen en deel van een op dieet zijn programma uitmaken ter bevordering van gewichtsverlies. Kennen van de soorten eiwitdranken beschikbaar kan helpen u bij het kiezen van het juiste product kunt u uw persoonlijke voeding doelen te bereiken.

Zorgen

Zorgen voedings shakes in zes verschillende varianten komen: voeding, Plus, bot, immuun-, spier- en klinisch. Enkele verscheidenheden zijn beschikbaar in verschillende smaken. Elke shake is eiwitrijk en bevat een aantal essentiële voedingsstoffen. Controleer dat voeding, bijvoorbeeld, bevat 9 g eiwit, of 18 procent van uw dagelijkse waarde. Het bevat ook vitaminen A, C, D, E, B-6 en B-12, calcium, ijzer, magnesium, zink en niacine. Elk ras heeft tussen 250 en 350 calorieën in een portie 8 oz.. Zorgen dat het gehalte aan andere melkeiwitten is relatief laag in vergelijking met eiwitdranken die zijn ontworpen voor atleten en bodybuilders.

Spier melk

Het voedingssupplement maker CytoSport maakt een scala aan spier melk producten die eiwit bevatten dranken, met inbegrip van regelmatige klaar-aan-drink Muscle Milk, die beschikbaar is in de chocolade en vanille aroma's. Spier milkshakes voeding ook de lactose en gluten-vrije bananen crème, die 21 g eiwit bevat. De dranken, bevorderen volgens «««CytoSport.com, spierherstel en groei van mager spierweefsel. Spier melk licht chocolade en Cafe Latte rassen zijn ook beschikbaar en zijn ontworpen om te helpen beteugelen voedsel en snack het hunkeren naar.

Boost

Boost eiwitdranken zijn gericht op gezinnen en verkocht als een gezonde energie-bron. Boost rassen omvatten Boost drinken, Boost Plus, Boost eiwitrijk, Kid Essentials, Boost Glucose controle en Boost Calorie Smart. De oorspronkelijke formule in Boost Drink bevat 240 calorieën, 10 gram eiwit en 26 vitaminen en mineralen. De rassen, kunnen volgens «««Boost.com, worden gebruikt met een maaltijd en een gezonde tussen maaltijd snack. Boost Glucose besturingselement bevat een speciale formule die helpt bij het reguleren van de niveaus van de glucose van het bloed, terwijl Boost Calorie Smart veel van de dezelfde voedingswaarde als de oorspronkelijke formule biedt, maar slechts 190 calorieën bevat.

Myoplex

Myoplex eiwitdranken zijn ontworpen voor krachttraining en zijn verpakt met koolhydraten en eiwitten. Myoplex de vier variëteiten zijn origineel, sterkte formule, Lite en Carb Control. Enkele verscheidenheden zijn beschikbaar in verschillende smaken. De formule Myoplex origineel bevat 300 calorieën, 42 g eiwitten en 24 vitaminen en mineralen in een 17-oz. portie. De formule Myoplex Carb Control wil helpen bij het beheren van gewichtstoename en heeft slechts 25 g proteïne in vergelijking met de oorspronkelijke formule. Het bevat ook alleen 2 g koolhydraten.


gerelateerde artikelen