Het beenmerg stoornissen en kruiden

June 10

Het beenmerg stoornissen en kruiden

Het beenmerg is de site voor de productie van rode bloedcellen in het lichaam. Verschillende aandoeningen kunnen slaan het beenmerg, met inbegrip van verschillende vormen van kanker en bloedarmoede. In elk van deze gevallen kunnen bepaalde kruiden zoals kurkuma bij de bestrijding van de wanorde en herstel van de gezondheid, terwijl andere kruiden zoals St. Janskruid kan bepaalde risico's opleveren. Wanneer conventionele kankertherapie ondergaat, altijd overleggen met uw arts voordat u gaat verkennen van eventuele aanvullende of alternatieve therapieën, met inbegrip van het gebruik van kruiden.

Myeloproliferatieve aandoeningen

Myeloproliferatieve aandoeningen of MPD voor korte, zijn een vorm van kanker waarbij een abnormale mutatie in een cel van de stam van het beenmerg. Dientengevolge, kan de balans van de bloedplaatjes en rode en witte bloedcellen in een aantal manieren worden verstoord. St. Luke's Episcopal ziekenhuis stelt verschillende kruiden die mensen gediagnosticeerd met myeloproliferatieve aandoeningen, profiteren kunnen hoewel het ziekenhuis waarschuwt dat er nog geen kruiden zijn bewezen om te profiteren van de ziekten rechtstreeks. St. Luke's aanbevelingen behoren 250 tot 500 mg eenmaal per dag van cafeïnevrije groene thee, 1000 mg drie keer per dag van Arabinoxylan paddenstoel extract, 250 tot 500 mg één tot drie keer per dag van olijf blad, 300 mg drie keer per dag van kurkuma en 80 tot 160 mg twee tot drie keer per dag van melkdistel.

Lymfoom

Lymfomen zijn een vorm van kanker die aanval het lymfestelsel, waarvan het beenmerg is een cruciaal onderdeel. Onderzoekers hebben ontdekt dat sommige kruiden negatieve interacties met bepaalde medicijnen kanker wellicht en mensen die conventionele kanker medicijnen daarom alleen kruiden onder toezicht van hun arts moeten. Veel studies hebben de anti-kanker eigenschappen van curcumine, een bestanddeel van kurkuma, met inbegrip van zich te concentreren op de doeltreffendheid ervan tegen lymfomen geverifieerd. Een herziening van de 2009 van veel van deze bewijzen gepubliceerd in "Deskundige adviezen over geneesmiddelen Drugs" onderzocht het potentieel voor de ontwikkeling van deze stof in een levensvatbare lymfoom therapie.

Leukemie

Leukemie is een vorm van kanker waarbij een overproductie en abnormale mutatie van rode bloedcellen in het beenmerg. Een studie van de 2009 in het "dagboek van etnofarmacologie" vond dat Koreaans rode ginseng, ook bekend als Panax ginseng, belemmerd de proliferatieve activiteit en vernietiging van menselijke leukemie cellen veroorzaakte. De leukemie en lymfoom maatschappij waarschuwen dat het kruid St. Janskruid de effectiviteit van bepaalde medicijnen leukemie vermindert.

Anemias

Bloedarmoede treedt op wanneer de levering van rode bloedcellen onvoldoende is daartoe benodigde zuurstof uit de longen naar de rest van het lichaam. In aplastic bloedarmoede, het beenmerg niet genoeg rode bloedcellen te produceren. In hemolytisch bloedarmoede, worden de rode bloedcellen sneller dan het beenmerg in staat om ze te vervangen is vernietigd. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, mag een ophopende theelepel of blauw - groene algen, spirulina, per dag gebruikt worden voor de behandeling van sommige gevallen van bloedarmoede. UMMC stelt ook voor dat een infusie van een eetlepel van één of meer van de kruiden alfalfa, klit, paardebloem, klit en geel dok gesudderd in water ook kan helpen met het herstellen van de rode bloedcellen niveaus in milde anemias. In Europa, wordt bloedarmoede vaak behandeld met gentiaan, waarvan wordt gezegd om te helpen het spijsverteringskanaal absorberen meer ijzer, een noodzakelijk element voor de productie van rode bloedcellen.


gerelateerde artikelen