Wat nieuwe Boy Scout ouders moeten weten

June 29

Wat nieuwe Boy Scout ouders moeten weten

Boy Scouts, is afhankelijk van de steun van de Scouts ouders. In tegenstelling tot met de jongere Cub Scouts bieden wanneer ouders vaak direct betrokken zijn, padvinder ouders echter voornamelijk administratieve hulp en algemene begeleiding. Ouders dienen als leiders, bestuursleden en adviseurs van merit badge, maar de jongens zelf zijn meestal verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, organisatie en uitvoering van kampeerdagen, vergaderingen en andere activiteiten. U zou kunnen hebben om jezelf in een paar keer op het eerste, of worden voldaan met kreten van "Mam, ik kan het zelf doen," maar proberen te genieten van uw rol als waarnemer en encourager.

Je bent niet in Cub Scouts

De grootste aanpassing voor veel ouders die actief betrokken met hun zoon Cub Scout programma's waren is dat de Boy Scouts nadruk leggen op zelfredzaamheid en de jongens werken op hun eigen en met hun leeftijdgenoten te leren vaardigheden en oplossen van problemen. Het zou een uitdaging in de eerste maanden, nadat uw zoon oversteekt tot een padvinder, terug stap van de meer hands-on rol waaraan u gewend bent.

Onder leiding van jongens

Ouders hoort vaak de zin "onder leiding van boy" of "jongen geleide troop." Hoewel de jongste Scouts nog niet bereid zijn misschien te nemen van leidinggevende posities, hebben de meeste troepen een scala aan posities binnen de troep die jongens een voorproefje van de verantwoordelijkheid die verband houden geven met zijn verantwoordelijk voor een bepaald gebied van de troep van operaties. De Scouts nemen op rollen dat Cub Scout ouders gebruikt om te houden zoals patrouille leiders, quartermaster, bibliothecaris, historicus, schrijver en vergelijkbare functies. Oudere Scouts nemen ook nieuwe Scouts als de troep gids of senior patrouille leider en assistent senior patrouille leider, plannen en uitvoeren van elke wekelijkse vergadering.

"Papa, ik kan het zelf doen"

In overeenstemming met de doelstellingen van de Boy Scout van de ontwikkeling van fysiek fit, respectvol, gaan staat jonge mannen van hoge morele karakter, Boy Scouts meestal op maandelijkse kampeerdagen, meestal in meer veeleisende omgevingen dan Cub Scouts. Ouders gaan nog steeds op de kampeerdagen, maar hun rol is vooral een toezichthoudende--de jongens doen al het werk dat met buiten camping gaat. Boy Scout verdienste badges moeten gebeuren door de jongens zelf, in tegenstelling tot de Cub Scout pinnen en riem lussen dat ouders waarschijnlijk hun welpen geholpen compleet. Boy Scouts ook veel meer tijd doorbrengen in communautaire dienst-gerelateerde projecten waarin volwassenen opnieuw slechts een toezichthoudende rol spelen.

Kansen voor ouders

Mogelijkheden bestaan voor Boy Scout ouders dienen en steun de jongens en hun troepen. Volwassenen dienen in posities op het Comité van de troepen, zoals financiën stoel, fondsenwerving stoel en lidmaatschap stoel. Ouders kunnen ook kiezen uit een uitgebreid menu van volwassene-opleidingsmogelijkheden te worden gekwalificeerd als een assistent Hopman, meestal één van een handvol volwassenen die rechtstreeks met de jongens om hen te houden op het goede spoor werken als zij van plan evenementen en werken aan het verkrijgen van hogere rangen. Ouders met speciale vaardigheden, hobby's of avocations kunnen ook dienen als verdienste badge adviseurs aan de jongens willen verdienste badges verdienen met name inhoudelijke gebieden.


gerelateerde artikelen