Is AriZona groene thee gezond?

March 5

Is AriZona groene thee gezond?

AriZona groene thee is beschikbaar in een verscheidenheid van smaken, met inbegrip van Georgia Peach, Mandarijn en granaatappel onder anderen. In termen van de voedingsinhoud, AriZona groene thee bevat sommige vitamine C en andere antioxidanten verbindingen. Terwijl deze dranken niet zoveel voedingsstoffen als dranken die hele vruchten bevatten wellicht, hebben ze enkele voedingswaarde.

Calorieën

Elke 8-oz. portie van AriZona groene thee bevat 70 calorieën of ongeveer 3,5 procent van de totale calorieën op een 2000 calorieën dieet. Hoewel dit niet een schandalige aantal calorieën, het meer energie dan water of ongezoete thee zou bijdragen. Als u uw gewicht bekijkt, moet u deze calorieën in aanmerking te nemen zodat u uw inname niet overschrijdt.

Koolhydraten

Alles van de calorie-inhoud in AriZona groene thee is in de vorm van eenvoudige koolhydraten. Acht ounce bevat 19 g totale koolhydraten, 18 g waarvan suiker is. De groene thee dranken allemaal gratis vezel, die wordt beschouwd als een complexe koolhydraten. Aangezien vezels helpt houden u volledige, zal AriZona groene thee niet houden u zo tevreden als sommige andere dranken, zoals fruit smoothies.

Vitaminen

Elke 8-oz. portie van AriZona groene thee bevat 25 procent van de dagelijkse waarde voor vitamine C. Net als sommige van de andere verbindingen in groene thee, vitamine C werkt als een antioxidant in het lichaam, voorkomen celbeschadiging door schadelijke stoffen, zogenaamde vrije radicalen. Hoewel AriZona groene thee geen zoveel vitamine C als 100 procent vruchtensap of hele vruchten bevat, maakt het een bescheiden bijdrage aan uw inname van nutriënten.

Anti-oxidanten

Groene thee is een bron van anti-oxyderende stoffen genaamd polyfenolen, die bijdragen tot de bescherming van de cellen en chronische ziekte zoals kanker en hart-en vaatziekten te voorkomen. Deze verbindingen kunnen ook worden gevonden in vruchtensappen, koffie en rode wijn. Gezien het feit dat een blikje van AriZona groene thee een matige hoeveelheid suiker in vergelijking met sommige andere gezoete dranken, evenals vitamine C bevat, is deze drank een redelijke manier om uw dosis van anti-oxidanten voor de dag.


gerelateerde artikelen