Welke olie koken kunt u op de HCG-dieet?

February 27

Welke olie koken kunt u op de HCG-dieet?

De HCG-dieet is gebaseerd op de ontdekkingen van Dr. A.T.W. Simeons, auteur van het boek "Ponden en duim." Gebruikers van het dieet kunnen aanzienlijke hoeveelheden gewicht verliezen door een calorie-gebaseerde menu zorgvuldig te volgen en dit te combineren met dagelijkse supplementen die het humaan choriongonadotrofine hormoon. Dit is in overeenstemming met de Dr Simeons theorie dat de acties van het HCG supplement kunnen worden gebruikt in de herprogrammering van de manier waarop die het lichaam vet verbrandt.

Dieet overzicht

Er zijn drie fasen in de HCG-dieet. De eerste fase duurt 48 uur. Tijdens deze periode dieters worden aangemoedigd om ongewenste omhoog op calorierijke voedingsmiddelen. Dit wordt gecombineerd met 10 tot 15 HCG druppels, drie keer per dag genomen. De tweede fase loopt van 21 tot 40 dagen. Tijdens de tweede fase, zijn dieters vereist voor het beperken van hun dagelijkse calorie-inname tot 500 calorieën. Voor de derde fase, die gedurende 21 dagen duurt, mogen mannen 1.000 calorieën terwijl vrouwen 800 calorieën zijn toegestaan.

Toegestaan koken olie

Verzadigde of gehydrogeneerde plantaardige oliën zijn niet toegestaan tijdens de HCG-dieet vanwege de hoge calorie inhoud en ongezonde effect op het cholesterolgehalte van het lichaam. In plaats daarvan dieters zijn toegestaan om te koken met lage calorie oliën die zijn verrijkt met vitamine D. goede voorbeelden zijn extra vierge olie, sesamolie en kokosolie. Kokosolie komt met name sterk aanbevolen. HCGDietInfo.com beveelt aan dat u gebruik zo veel mogelijk beperken.

De voordelen van kokosolie

Het gebruik van kokosolie biedt veel voordelen aan het lichaam. Kokosolie bevat laurinezuur dat uw bescherming tegen bacteriële en virale infecties verbetert. Het stimuleert ook uw schildklier, verhoging van de stofwisseling van uw lichaam en verminderen van uw cholesterolniveaus. Tijdens een online gesprek met de Huffington Post, Dr. Joseph Mercola opgemerkt dat kokosolie is een van de rijkste bronnen van middellange-keten vetzuren. In tegenstelling tot de lange-keten triglyceriden veroorzaakt dit soort vet geen ongezonde spikes in insuline niveau. Het gebruik van kokos olie wordt verondersteld om de droge huidvoorwaarden te verlichten, alsmede het voorkomen van roos.

Veiligheidsoverwegingen

De strenge eisen en het gebruik van HCG supplementen maken het HCG dieet een uitdagende en omstreden gewichtsverlies optie. Hoewel de meeste voedingsdeskundigen eens zijn dat het opleggen van een calorie-beperking leiden verlies van het gewicht tot kan, is er ook zorg voor de potentiële gevolgen voor de gezondheid. Volgens Jennifer K. Nelson, een voedingsdeskundige van de Mayo Clinic, kan het gebruik van HCG leiden tot bijwerkingen zoals hoofdpijn, prikkelbaarheid, vermoeidheid en mannelijke borstvergroting. De drastische calorie-beperking kan ook leiden tot de vorming van galstenen.


gerelateerde artikelen