Huis remedie voor ouderdomsvlekken

October 28

Huis remedie voor ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken zijn gebruikelijk in volwassenen ouder dan 40. Alhoewel ze soms kanker gezwellen lijken eigenlijk zijn ze onschadelijk, volgens de Mayo Clinic. Ze zijn gewoon extra melanine samengeklonterd samen meestal na jarenlange blootstelling aan de zon. Terwijl niet een medische zorg, ze zijn zeker niet mooi en veel mensen willen te vervagen of ze verwijderen. Sommigen kiezen voor behandelingen zoals chemische peelings of dermabrasie. Anderen verkiezen te vervagen van hun spots met huismiddeltjes.

Vervagen crème

De huisremedie aanbevolen door de Mayo Clinic is een fade-crème. Deze kunnen worden gekocht over de toonbank in nonprescription sterktes. De kliniek raadt een die glycolic zuur, kojic zuur, Hydrochinon of deoxyarbutin bevat. De kliniek waarschuwt dat sommige producten kunnen irriteren de huid als op de lange termijn, gebruikt vooral producten met Hydrochinon.

Citroen

Veel folk remedies voor ouderdomsvlekken omvatten citroen. Strategieën variëren voor het gebruik van citroen, uit toe te passen direct op de huid te combineren met andere ingrediënten, zoals honing, suiker, azijn en zelfs mierikswortel. In theorie helpt de Lemons citroenzuur veilig schil de bovenste laag van de huid. Twee dagelijkse toepassingen kunnen de vlekken vervagen in zes tot acht weken, adviseren de experts van moeder natuur. De praktijk heeft zijn sceptici, echter. Online huismiddeltjes gids Med Granny, bijvoorbeeld stelt dat citroensap van doeltreffendheid kan niet worden geverifieerd.

Azijn

Een populaire huisremedie combineert azijn en ui sap. Het vraagt om het combineren van gelijke hoeveelheden van elk en u deze toepast op de plekken. Het kan maanden duren om te zie geen resultaten, adviseren de deskundigen bij oma Med. Red UI kunnen vervagen als gevolg van de zuren die het bevat. Een soortgelijke oplossing vraagt om 2 tsp. van appel cider azijn te combineren met 1 tsp. oranje sap.

Castor olie

Castor olie toegepast op de vlekken is een ander vaak aanbevolen folk remedie. De olie is voorgenomen om het gebied met de ouderdomsvlekken glad. Een vorm van genoegdoening wordt aangedrongen op toepassing van twee keer per dag voor een maand, en andere pleit voor toepassing bij nacht onder een pleister. Natuurgeneeskundige beoefenaars advocaat castor olie te ontbinden cysten en wratten en te verzachten van likdoorns en eeltknobbels, volgens de American Cancer Society. Terwijl castor olie heeft als een actueel oplossing is gebruikt sinds de tijd van de oude Egyptenaren, leent beschikbare wetenschappelijke bewijsmateriaal niet steun castor olie's vermogen om te genezen huidproblemen, volgens de society.

Aloë

Aloë heeft helende eigenschappen die kunnen vervagen vlekken, volgens gezondheid 911, een website die folk en natuurlijke gezondheid rechtsmiddelen lijsten. De remedie aangedrongen op wrijven Aloë gel of verse Aloë sap op de vlekken tweemaal dagelijks voor enkele maanden. Aloë is aanwezig in honderden huidverzorgingsproducten, en stond bekend als de "plant van onsterfelijkheid" in het oude Egypte. Vandaag, de resultaten van de voorstudie sluiten Aloë gel helpt bij het genezen van brandwonden en schaafwonden, volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde.


gerelateerde artikelen