Het plannen van een dag van sociale teambuilding voor tieners

October 28

Teamwork, kameraadschap en samenwerking zijn essentiële vaardigheden in zowat elke sociale omgeving, maar vooral in de school en werk. Als jonge volwassenen ouder, zij moeten in staat zijn samen te werken met collega's op schoolprojecten, sport teams en familie, die bereidt ze treden in de professionele wereld en zinvolle bijdragen aan de Gemeenschap zijn. Hosten van een jeugd-retraite en besteden de dag versterken coöperatieve vaardigheden en de samenwerking met leuke tiener-gebouw activiteiten.

Stap 1

Bepaal een locatie vroeg, omdat sommige plaatsen een reservering of storting vereisen zal. Een lokale park, de school gymnasium of de kerk zijn geschikte plaatsen voor teambuilding retraites, maar van een ouder thuis of op uw eigen achtertuin zijn ook mogelijkheden om te overwegen. Een datum instellen en beveiligen van de locatie om te beginnen met het plannen van geschikte activiteiten voor de plaats die u kiest.

Stap 2

Overwegen de logistiek van de dag, zoals tijd van dag, vervoer en maaltijden. Tieners moeten worden opgehaald en afgezet, of moet u charter een bus van de school? Zal kinderen moet een lunch inpakken, of zullen maaltijden en snacks krijgen? Zorg ervoor dat deze details tevoren te zijn vastgelegd.

Stap 3

Informatief materiaal, zoals folders en brieven aan de ouders, te moedigen sign-up of ouders te informeren over de terugtrekking maken. Als toestemming formulieren nodig zijn, stuur ze home vroege ouders en tieners planning voldoende tijd te geven.

Stap 4

Begin de dag met icebreaker-activiteiten die kinderen en jongeren helpen zullen te leren kennen elkaar beter. Ijsbrekers moedigen mensen namen en achtergrondinformatie delen. Een icebreaker idee is om categorieën--zoals "dog lovers" en "alleen kinderen"--maken en daag tieners te verplaatsen in en uit zoveel groepen als ze kunnen de categorieën zijn genoemd. Een ander idee is om de uitdaging van de groepen om zo veel dingen die alle leden gemeen mogelijk binnen een tijdsbestek van drie minuten durende hebben lijst.

Stap 5

Team-building activiteiten invoeren zodra de groep elkaar beter weet. Team-building activiteiten mocht teamgenoten om samen te werken om een specifieke taak of doel te voltooien. Uitdaging paren van tieners om te voltooien een puzzel met één partner geblinddoekt ter bevordering van de communicatievaardigheden. Of daag groepen vertegenwoordigen boektitels met klei. Deze activiteit stimuleert samenwerking, de onderhandelingen over en de integratie van verschillende ideeën en concepten.

Stap 6

Besluit de dag met het lijmen van activiteiten die versterking van communicatie en samenwerking, zoals vertrouwen valt.

Tips

  • Snelle, leuke energizer plannen na de maaltijden of wanneer motivatie afneemt.
  • Teambuilding mini-games voor tieners spelen tussen georganiseerde activiteiten instellen Drie - legged races, dubbel Hollands springtouw en verover de vlag zijn een paar spelletjes ter bevordering van samenwerking en socialisatie.
  • Een motiverende spreker, film of presentatie opnemen in de dag vol activiteiten te inspireren tieners met berichten over het belang van teamwerk.

gerelateerde artikelen