How to Be een goede echtgenoot aan je zwangere vrouw

April 13

How to Be een goede echtgenoot aan je zwangere vrouw

Een kind verwacht, is een van de meest opwindende ervaringen van het leven van een echtpaar. Ook kan het zeer belastend. De emotionele, fysieke en hormonale veranderingen die met zwangerschap komen kunnen nogal overweldigend zijn. Je vrouw zal meer dan ooit uw liefdevolle steun nodig hebben. Overweeg een paar belangrijke tips over hoe te een goede echtgenoot aan je zwangere vrouw als de twee van u ervaring deze uitdagende, maar geweldige, tijd in je leven samen.

Stap 1

Luisteren naar uw vrouw zorgen. Zelfs als je vrouw opgewonden te worden verwacht, kan ze ook onzeker, bang of nerveus worden. Worden haar klankbord. Stimuleren haar om haar gedachten en gevoelens met u delen. Ze moet weten dat u beschikbaar voor haar bent.

Stap 2

Nemen over een aantal van haar huishoudelijke taken. Zwangere vrouwen hebben vaak te maken met de ochtend ziekte en uitputting. Oppakken van een paar van de klusjes is een simpel ding om te doen, maar het betekent veel voor een vrouw die de hele dag misselijk en moe gevoel heeft doorgebracht. Meer dan iets anders, zal het uw vrouw tonen dat je bewust van haar en je wilt doen wat je kunt om haar te helpen. Bieden om meer van het koken en schoonmaken voor haar dus ze wat rust krijgen kan te doen.

Stap 3

Neem een klasse van ouderschap samen. Zelfs als uw vrouw is van plan om de primaire verzorger, jullie beiden zijn gonna be ouders. Informatie over het wijzigen van luiers, repareren van flessen, een autostoel op de juiste manier geïnstalleerd, en babyproof uw huis naast uw vrouw. Ze moet het gevoel alsof je haar partner in dit proces, niet alleen interesse waarnemer.

Stap 4

Je vrouw naar haar arts benoemingen te vergezellen. Wees bewust van uw vrouw geboorte plan zodat u weet wat de beste manier om haar te helpen door middel van haar arbeid. Wacht niet tot je in het ziekenhuis, met je vrouw op de rand van de bevalling, om haar te vragen of ze van plan op een natuurlijke bevalling. Bespreek de mogelijkheden met uw arts tevoren zodat u al uw aandacht op uw vrouw richten kunt.

Stap 5

Help haar maak je je huis klaar voor je kleintje van aankomst. Ga met uw vrouw om te winkelen voor babykleding, kies een wieg en kies de kleuren voor de kinderkamer. Voorbereiding is leuk voor moms-to-be; Geniet van de ervaring met haar.

Stap 6

Je vrouw vertellen hoe mooi ze is en hoeveel u van haar houdt. Met alle van de fysieke veranderingen die het lichaam ondergaat, is het niet ongebruikelijk voor een vrouw zich onaantrekkelijk en onwenselijk. Een van de belangrijkste dingen die je doen kunt om een goede echtgenoot is te vertellen van je vrouw vaak dat je denkt dat ze is mooi en je bent gelukkig om haar te hebben in je leven.

Waarschuwingen

  • Ondanks uw inspanningen, op een bepaald punt zal van uw vrouw emoties waarschijnlijk krijgen de betere van haar. Tranen of woede zal waarschijnlijk voortvloeien.
  • Met uw focus op uw vrouw is het gemakkelijk te verwaarlozen jezelf; Zorg voor uw behoeften, ook.

Tips

  • Wees geduldig met uw vrouw stemmingswisselingen.
  • Verwen haar hunkeren naar.
  • Maak haar comfort een hogere prioriteit dan uw eigen.

gerelateerde artikelen