How to Cook een Roast Blade in de Slow Cooker

December 4

How to Cook een Roast Blade in de Slow Cooker

Rundvlees gebraad zijn de ultieme comfort food, en aangezien deze gebraad blijken dat best wanneer gekookt met lage warmte, een langzame fornuis is een handige, effectieve manier om hen te bereiden. Of u verkouden bent verpleegkundige of wilt een warm diner klaar wanneer je thuis van het werk, met een beetje kennis, kunt u een langzame fornuis te maken van een heerlijke maaltijd.

Stap 1

Kies het juiste gebraad. Blade gebraad afkomstig zijn uit de oer chuck, of schouder. Verschillende gebraad komen uit dit gebied, maar blade gebraad, die een stuk van het schouderblad in hen hebben, behoren tot de lekkerste. Celebrity chef-kok Alton Brown raadt aan te kiezen een gebraden met een groot stuk bot, zoals gebraad gesneden uit de achterkant van de schouder zijn meestal malser dan gebraad die afkomstig zijn van verder vooruit.

Stap 2

Seizoen en sear. Wanneer u klaar bent om uw gebraden koken, DEP het droog met keukenpapier. Strooi de geroosterde royaal met zout en papier. Dan, plaats een grote, zware bodem koekepan op matig-hoog vuur. Voeg 2 tbsp. groente of canola olie. Wanneer de olie glinstert, is het klaar. Voeg het gebraad en kook gedurende ten minste twee minuten aan elke kant, of tot bruin, niet zwart. Deze verzengende stap is optioneel, maar voegt een heleboel smaak.

Stap 3

Het vlees overbrengen naar uw langzame fornuis. Voeg genoeg zoutarm kippenbouillon ter dekking van het gebraad ongeveer een derde van de weg omhoog. Als u geen kippenbouillon, kunt u water gebruiken. Koken in een kleine hoeveelheid vloeistof heet stoven en produceert vochtige, mals vlees. Stel uw langzame fornuis op laag. Hoe lang duurt uw gebraden koken hangt af van het gewicht van uw gebraden, dus Raadpleeg uw slow-cooker van gebruikershandleiding. Als algemene regel, kan 3 tot en met 4 uur per pond van het vlees bij het koken op laag.

Stap 4

Koken op temperatuur. Onvoldoende verhit vlees is een belangrijke oorzaak van voedsel overgedragen ziekte. U kunt een sonde thermometer of een instant-read thermometer om temperatuur bij te houden. Sonde thermometers zijn ontworpen om te blijven in het vlees tijdens het koken en komen vaak met temperatuur alarm om u te vertellen wanneer het vlees klaar is. Instant-read thermometer zijn niet ontworpen om te verblijven binnen het vlees; Controleer elk half uur of zo. Volgens het USDA is 145 graden F de juiste temperatuur voor een medium-rare gebraden, terwijl 160 de beste temperatuur voor een medium een is.

Stap 5

Verwijder uw gebraden uit een slow-cooker een plaat, portie schotel of snijwerk bestuur. Bedek losjes met aluminiumfolie en laat rusten voor vijf tot 10 minuten voor het snijwerk. Hierdoor sappen te herverdelen, zodat ze niet zal buitenstormen wanneer u het gebraad knipt. Op deze manier zal uw gebraden houden zijn vochtigheid en blijven sappig. Slice dun en serveer met een zijde van groenten.

Waarschuwingen

 • Zet uw zout en peper in een kommetje voordat je het gebraad aanraken. Een zout shaker of peper grinder met rauw vlees sappen op je handen aanraken kan kruisbesmetting veroorzaken en maken je ziek.

Tips

 • Verwijderen van uw gebraden wanneer er 5 graden onder de gewenste temperatuur zorgt dat het gebraad niet overcook als het berust.

Wat die u nodig hebt

 • Blade gebraad
 • Zout en peper
 • Groente of canola olie
 • Zware koekenpan of braadpan (optioneel)
 • Zoutarm kippenbouillon of water
 • Langzame fornuis
 • Vlees thermometer
 • Plaat, portie schotel of snijwerk bestuur
 • Aluminiumfolie
 • Vleesmes

gerelateerde artikelen