Het plannen van een perfecte tiener partij

July 4

Het plannen van een perfecte tiener partij

Of het nu uw tiener Sweet 16, een na prom bash of gewoon een vrijdagavond fete, een perfecte partij van plan is het een belangrijke stap in de richting van uw tiener sociale succes. Partijen zijn een manier voor tienerjaren om te ontspannen met hun vrienden en socialiseren, volgens «««HealthyChildren.org, een website van de American Academy of Pediatrics. Terwijl uw tiener willen zou om te exposeren haar onafhankelijkheid en doen de planning zelf, zal ze behoefte aan een helpende hand te organiseren en orkestreren van de grote gebeurtenis. U moet brainstormen met uw tiener als het gaat om de planning en overleggen met haar alvorens besluiten.

Stap 1

Kies een thema of een idee voor de partij. Dit is afhankelijk van het type van bash die u bent gooien. Bijvoorbeeld, hebben een begin-van-zomer feest een strand thema. Echter, sommige partijen, zoals degenen die een speciale betekenis niet houden of die lijken meer op een informele bijeenkomst dan een formele gebeurtenis, wellicht niet een specifiek thema.

Stap 2

Kies een plaats, datum en tijd. Als u bent het gooien van een grote of formele partij op een evenementenhal, een restaurant of een soortgelijke locatie, moet u wellicht Selecteer de datum en de tijd rond de locatie van schema. In tegenstelling tot een jongere de partij van de kindverjaardag die meestal tijdens de dag zullen plaatsvinden, kan uw tiener viering nachts plaatsvinden. Kies beide een start en stop tijd zoals 19.00 uur tot middernacht.

Stap 3

Een gastenlijst maken Hebben uw tiener Noteer de vrienden die ze wil uit te nodigen. Besluit als dit zal-- en in geval van een tiener, zal het waarschijnlijk--omvatten zowel jongens als meisjes. Sommige partijen, zoals catered zaken, wellicht een set guest list. De plaats of de traiteur zou u willen vragen om te betalen per persoon, de gastenlijst vast te maken. Een minder formele gebeurtenis kan betekenen dat uw tiener kunnen gasten uit te nodigen hun eigen data.

Stap 4

De uitnodigingen en verzoeken van gasten om RSVP, zodat u weet wie er komt. Laat het aan uw tiener over de vraag of ze wil uitnodigingen in de mail, of stuur e-mail uitnodigingen.

Stap 5

Selecteer een menu van versnaperingen die voldoet aan uw tiener goedkeuring. Tieners, vooral adolescente jongens, niet willen gaan een hele avond alleen noshing op slechts een paar plakjes, spanen of zoutjes. In plaats van serveert Kinderbaan voedingsmiddelen en een meer volwassen type menu te maken. Omvatten thema voedingsmiddelen die overeenkomen met de focus van uw partij. Bijvoorbeeld, als uw tiener verjaardag bash een luau thema heeft kunt u Serveer fruitige--alcoholvrije--dranken, tropische fruitsalade, Hawaiian pizza met ham en ananas erop of een exotische hoofdgerecht.

Stap 6

Versier de partij naar behoren. Partij basics zoals streamers zijn nog enigszins aanvaardbaar voor tieners, maar "kleine jongen" papier tabel kleren of soortgelijke inrichting kan verlegenheid brengen uw kind. Krijgen van uw tiener input voordat maken partij decor aankopen. Bijvoorbeeld, als u denkt over het toevoegen van kunststof opblaasbare palmbomen aan uw tiener achtertuin zwembad partij, neem contact op met haar om te controleren of dat dit is toegestaan. Ze misschien liever meer stijlvolle tiki fakkels in plaats daarvan.

Waarschuwingen

  • Nooit toestaan dat gebruik van alcohol of illegale drugs op het feest. Terwijl sommige ouders voelen kunnen dat het toezicht drinken acceptabel, is zolang de tieners overnachten, dit probleem is illegaal en onaanvaardbaar is.
  • Bijhouden van wie er komt binnen en buiten de partij. Zodat uw tiener vrienden uit te nodigen datums is aanvaardbaar, maar met de hele school opdagen is niet.
  • Niet toestaan dat uw tiener of haar vrienden te gaan in een kamer opgesloten, gesloten deuren. Doen kan dus leiden tot het gevoel dat seksuele activiteit of gebruik van illegale drugs acceptabel bij uw huis is.
  • Niet toestaan dat uw tiener om te posten van een partij uitnodigt of details op een sociale media site.

Tips

  • Chaperonnes uw tiener partij. Terwijl je niet willen te zweven, ten minste een oogje houden op wat er gebeurt.

gerelateerde artikelen